2777
2789
خدا هم روشنفکره ؟ به خاتم انبیا دختر داد اونم تو زمانی که دختر عار بود 

ببین گلم اون بحثش جداست ولی من دیدم تو سایت چنان پسر رو تخریب کردن و بد و بیراه گفتن و .. و فقط دختر دختر میکنن،به. بقیه هم که دوست دارن بچه دومشون پسر باشه امل،وبیفرهنگ میگن. در کل من نظرم اینه از هر دو نعمت آدم داشته باشه . 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من خودم دوتا دختر دارم الحمدلله. ان شاالله دوست دارم اگر خیر بود و قسمت،و قصد اقدام داشتم منم ...

خواهر من با همه این کارا دختر سومش به دنیا اومد تروخدا خودتونو گول نزنید اگه بچه پسر میخواییدیا بچه دختر برید دکتر یا ای یو آی کنید یا آی وی اف در غیر این صورت بچه ای که اگه  جنسیتش براتون مهمه رو نیارید الکی تو این دنیا 

خواهرم اخرش با ای یو ای بچش پسر شد

ببین گلم اون بحثش جداست ولی من دیدم تو سایت چنان پسر رو تخریب کردن و بد و بیراه گفتن و .. و فقط دختر ...

دقیقا بخدا هرکی هر جنسی از بچه معصوم رو بخواد تحقیر کنه 

چه دختر چه پسر آدم خیلی بیشعوریه 

هردو نعمت خدان سالم و صالح باشن هرچی باشن 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشود🫂
ببین گلم اون بحثش جداست ولی من دیدم تو سایت چنان پسر رو تخریب کردن و بد و بیراه گفتن و .. و فقط دختر ...

جالبه حالا اگه این موضوع برعکس باشه مثلا طف بیاد رژیم دختر زایی بخواد قشنگ راهنماییش میکننا اسم پسر اومدنی میشه امل و بی فرهنگ

یکی نیست بگه تو خودت الان داری فرق میزاری بین این دوتا جنس دیگه زر اضافی نزر (شرمنده به خاطر فوشم چون لازمه) 

خواهر من با همه این کارا دختر سومش به دنیا اومد تروخدا خودتونو گول نزنید اگه بچه پسر میخواییدیا بچه ...

خب سومی هم دختر بشه 🤗مگه بده😍

والا اینقدری که اطرافیان واسشون مهمه خودم نه.من اصلا هدفم از بچه اوردن این نیست که قطعا پسر بشه .بچه زیاد دوست دارم و الا ارزوی پسردارشدن ندارم که بخوام دست به ای وی اف اینا برنم.

اگرم دختر شد رو سر میذارم.نعمت خداست.

خب سومی هم دختر بشه 🤗مگه بده😍 والا اینقدری که اطرافیان واسشون مهمه خودم نه.من اصلا هدفم از بچه او ...

نمیگم بده گلم 

میگم اگه برا کسی مهمه حتما بره دوا درمون کنه به امید رژیم نباشه و اون جنسی که دوست نداره بیاره. 

مگر نه من خودم عاشق دخترم و خدا بهم دختر نداد 

منظورم به شما که برات مهم نیست نبود کلی گفتم 

نمیگم بده گلم  میگم اگه برا کسی مهمه حتما بره دوا درمون کنه به امید رژیم نباشه و اون جنسی که د ...

میدونم عزیزم.

ان شاالله خدا به همه از هردو جنسش رو سالم و صالح بده تاا دیگه نیازی به این کارا نباشه