خدا هم روشنفکره ؟ به خاتم انبیا دختر داد اونم تو زمانی که دختر عار بود
ببین گلم اون بحثش جداست ولی من دیدم تو سایت چنان پسر رو تخریب کردن و بد و بیراه گفتن و .. و فقط دختر دختر میکنن،به. بقیه هم که دوست دارن بچه دومشون پسر باشه امل،وبیفرهنگ میگن. در کل من نظرم اینه از هر دو نعمت آدم داشته باشه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من خودم دوتا دختر دارم الحمدلله. ان شاالله دوست دارم اگر خیر بود و قسمت،و قصد اقدام داشتم منم ...
خواهر من با همه این کارا دختر سومش به دنیا اومد تروخدا خودتونو گول نزنید اگه بچه پسر میخواییدیا بچه دختر برید دکتر یا ای یو آی کنید یا آی وی اف در غیر این صورت بچه ای که اگه جنسیتش براتون مهمه رو نیارید الکی تو این دنیا
خواهر من با همه این کارا دختر سومش به دنیا اومد تروخدا خودتونو گول نزنید اگه بچه پسر میخواییدیا بچه ...
خب سومی هم دختر بشه 🤗مگه بده😍
والا اینقدری که اطرافیان واسشون مهمه خودم نه.من اصلا هدفم از بچه اوردن این نیست که قطعا پسر بشه .بچه زیاد دوست دارم و الا ارزوی پسردارشدن ندارم که بخوام دست به ای وی اف اینا برنم.