2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 46 پست

وابستگی زیاد سمه 

دختر متولد شهریور۹۵ امسال ۶سالش میشد و باید میرفت مدرسه 

این بچه بقدری بمن وابسته اس ک مدرسه نرف امسال ی ماه روش کار کردم نرف ک نرف و همین نرفتنش برا من ی معضل شده همش میترسم ک امسال هم‌نره وبیسواد بمونه 

و ترس از دست دادن منو  داره میگ میترسم برم مدرسه تو یادت بره ک من هستم یا میگ میترسم

نیای دنبالم یا راننده سرویس منو گم کنه دیگ پیدات نکنم و....

بنظرم از همین الان اتاق خوابش رو جدا کن 

روری چن ساعت بده شوهرت یا یکی از اعضای قابل اعتمادت  ببرنش پارک شهربازی و بهش حسابی خوش بگذره بدون شما 

و اینجوری ی فاصله‌ بینتون بیفته 

و خدایی نکرده مث من ب مشکل نخوردید.

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

پدرش اهل خنده و حرف اصلا نیس

خودت باش مادر شاداب خیلی انرژی زا تر از مادر جدیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببری روانشناس کودک. فقط اینو میدونم که طبیعی نیست اینقدر وابستگی تو این سن. و گفتن این حرف که م ...

ن اصلا من جلوش گریه نکردم مثلا براش چیزی میخرم تشکر میکنه میگم جز تو کسی و ندارم براش،بخرم مامان مبارکت باشه ولی اون بای لحن غمداری ب من میگ این حرفو

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
😅روانشناس نیستم ولی خب رفتار بچه ها بازتاب رفتار خودمونه گاهی ناخواسته بهشون آسیب میزنیم

آهان فک کردم روانشناسین اونقد دقیق پرسیده بودین😅😅😅آره دکترشم همینو گف من از اول اصلا تنهاش نذاشتم حتی تو اتاقم بود باید پیشش بودم چون میترسیدم مثلا زمین بخوره یا چیزیش شه فک کنم برا همونه که زیادی وابسته شدا عادت کرده همیشه پیشش باشم

اگ جو خانوادگیتون صمیمی بشع ینی سع تایی بیشتر وقت بگذرونید دوباره احساس امنیت میکنه و بهتر میشع

مموون عزیز چشم🌹

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
آهان فک کردم روانشناسین اونقد دقیق پرسیده بودین😅😅😅آره دکترشم همینو گف من از اول اصلا تنهاش نذاشتم ...

الهی همه مادرا نگرانن همیشه

سوالاتم از رو تجربه بود🤭

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شما چیکار میکنین با دخترتون دختر منم دقیقا همسن دختر شماس وبسیااااار وابسته اس جوری که تو خونه هم هر ...

دختر منم همینه تقریبا مدلش، من جدیدا که هوا بهتر شده هر روز میبرمش پارک 

و اینکه دختر من 12 تا دندون داره 8 تاش هنوز در نیامده نمیدونم چرا اینم کلافه اش میکنه و بد قلق تر هم میشه 

اوایل پیش مادربزرگ ها میموند ی ساعت اما ی مدت اصلا نمی‌رفت 

تازه تازه انگار دلش براشون تنگ میشه 

و در کل خیلی اذیت میشم 

پارک هم میریم میخوایم بریم خونه گریه و مکافات داریم 

یه روانشناس کودک خوب پیدا کن. تو نقاشیاش چی میکشه؟ رابطش با پدرش چطوریه؟

بیشتر ادم میکشه و‌گل 

تا من باشم کاری ب پدرش اصلا نداره بیشتر سمت من میاد

بیشتر ادم میکشه و‌گل  تا من باشم کاری ب پدرش اصلا نداره بیشتر سمت من میاد

یه بار بگو یه نقاشی بکشه که توش خونه و درخت و رودخونه و پرنده و کوه و خورشید و یه دونه مار داشته باشه. بگو دونه دونه بکشه و اصلا نگو چه شکلی بکشه بذار از ذهن خودش بکشه و رنگ کنه

یه بار بگو یه نقاشی بکشه که توش خونه و درخت و رودخونه و پرنده و کوه و خورشید و یه دونه مار داشته باش ...

تاثیر داره یعنی وقتی کشید چی بگم بهش اخه 

شما دخترتون رو از پوشک گرفتین؟ 

نه عزیزم گاهی میگه گاهی نمیگه براهمون هنوز پوشک میکنم یه مدت خواستم بگیرمش از پوشک دیدم خیلی لجبازی میکنه دیگه منصرف شدم گذاشتم به حال خودش الان بگه پوشکشو باز میکنم میبرم نگه هم که پوشک داره آخه یه مدت تحت فشار گذاشتمش دیدم اعصابش بهم ریخته گفتم بزارم هروقت خودش آماده بود 

تاثیر داره یعنی وقتی کشید چی بگم بهش اخه 

وقتی کشید عکس بگیر بفرست برای من تا اگر مشکل جدی داره بگم بهت. ولی اصلا و ابدا نباید به نقاشی کشیدنش جهت بدی یا بگی اینجوری بکش و فلان رنگو اینجا استفاده کن. تو فقط دونه دونه بگو بکشه. مثلا بگو کوه بکش دخترم. حالا چندتا پرنده بکش. حالا رودخونه بکش... 

وقتی کشید عکس بگیر بفرست برای من تا اگر مشکل جدی داره بگم بهت. ولی اصلا و ابدا نباید به نقاشی کشیدنش ...

چشم الان بهتون درخواست دوستی میدم فردا براتون حتما میفرستم قربون محبتت ممنون❤️❤️