2777
2789
عنوان

دارم جاری میشم.

1589 بازدید | 61 پست

الان تو قطاریم.داریم میریم شهرستان.

فردا بله برونه و چند روز دیگه مراسم.

بالاخره منم جاری شدم.

همیشه حس میکردم خیلی سخت و اذیت کننده و بد هست جاری داشتن ....

ولی این بنده خدا رو انقدر اذیت کردن بقیه تو این مدت ، دلم براش می سوزه .

با این که حضوری ندیدمش هنوز ، ولی حس جاری بهش ندارم.

کیا با جاریشون خوبن ، خواهرشوهر(ها) اذیت میکنن و سنگ میندازن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سالی یک بار میبینیم همو

یا عروسی و دور از جون عزا باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دوتا دارم باهم خوبیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دوتا دارم خوبیم کاری بهم نداریم.  یعنی من کلا ادم منعطفی هستم خیلی برام اهمیت نداره خیلی چیزا.& ...

چون در سطحی ک میخواستن نبود.

مخالف بودن.

۴، ۵ ساله برادر شوهرم میخواد.

آخر اون اصرار کرد ، شوهرم پشتش در اومد، اوکی شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوتا جاری دارم 

کاری به هم نداریم  

ارتباط هم در حد نرمال داریم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘