2821
2789
عنوان

کسی بوده که .....؟

33 بازدید | 12 پست
کسی بوده یا کسیو میشناسید که تو دوران بارداری داروی معده مثل امپرازول یا نتو پرازول مصرف کرده باشه؟میخوام باردار بشم اما وضعیت گوارشم خوب نیست ناچارم دارو استفاده کنم خیلی ناراحتم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
خیلی ناراحتم باربی اصلا وضعیت گوارشم خوب نیست نمونه برداری کرد دکتر جوابش 4 شنبه اماده میشه میخواستم این ماه اقدام کنم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ایشاله خوب میشی جوابش که اومد هم با دکتر گوارشت مشورت کن هم با دکتر زنان نگران نباش ایشاله که زود زود خوب میشی
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
خواهش میکنم گلم استرس و نگرانی کلی مشکل گوارشی به همراه میاره سعی کن آرامش داشته باشی
حتما دعا می کنم خوب شی و زود مامان شی
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
عزیزم انشالله که خوب بشی، برای مشکل معده ات اصلا ترشیجات نخور پیاز و سیر خام هم نخور، همراه غذا هم سالاد نخورد یعنی خام رو با پخته نخور ، چایی و قهوه رو هم حذف کن، این کارها خیلی تاثیر داره رو بهبودی درمانت رو هم پیگیری کن
ریحانه جون من از ترسم خیلی چیزی نمیخورم چون هر چی میخورم ترش میکنم دیگه کلافه شدم
مامان تپل نتیجه آندوسکوپیت رو گرفتی؟جوابش چی بود؟من الان دو ماه درگیر این معده درم مثل شما منم خیلی فکر درگیره دیگه موندم چی بخورم چی نخورم مریمم التهاب زیاد گرفته بود بخاطر رفلاکس برای من ورم معده ناشی از هلیوباکتری بود 14 روز آنتی بیوتیک خوردم الانم یه ماه میگذره چندان توفیری نداشته رفتم دکتر میگه یگگ ماهخ باید صبر کنم تست تنفسی بدم مشکلم اینه که درد مری و و حس پری کلافم کرده اگر یکمی کوچولو رعایت نکنم بازم همونط.ر یمیشم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792