2777
2789
عنوان

مشکوک نیس؟؟

337 بازدید | 49 پست

شوهرم امشب حدودا ساعت ده دیقه مونده به ۸ زنگ زد بعد من گفتم بیرونم برگشتم زنگت میزنم ک گف باشه و من میخام برم استخر زنگ بزن جواب ندادم خودم بعدش زنگت میزنم، گذشت شد ساعت نزدیکای ۹ ک بهش زنگ زدم ورنداشت و من منتظر وایسادم ک خودش بهم زنگ بزنه دیگه، ک ساعت تقریبا طرفای ۱۰ونیم و ۱۰ و چهل و پنج دیقا بهم زنگ زد و گف ببخشید با دوستام استخر بودیم و همش دنبال استخر میگشتیم و این یدونه رو با بدبختی پیدا کردیم و گذشت وتااینکه من ساعت طرفای ۱۲ونیم پیام شب بخیری فرستادم براش چون هرشب عادت داریم براهم بفرستیم، بعد جواب نداد فک کردم شاید برگشته و حالا چون خسته بود خابش برده، ک دیدم ساعت ۱ونیم در عینِ ناباوری جواب پیاممو داد و شب بخیری کرد بعدشم رفتم روبیکا دیدم تا نزدیکای ۲ اونجا انلاین بود بعدشم تا همین پنج دیقه پیش دو دیقه دو دیقه آن و آف میشد همش...

بعد حالا من تو این فکرم این چرا اصن تااین وقت شب کجا بوده اصن با کی بوده واااقعا مشکوک شدم بهش ی لحظه

واقعا مشکوک نیس خانما؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک نامزد بودم همش تو دعوا بودم شوهرم اخر شبا انلاین بود ولی جواب نمیداد یا هی اف و انلاین میشد یه بار از مادرشوهر پرسیدم گفت بنده خدا بخدا میخابه رو گوشی یهو خابش میبره باور نکردم الان عروسی کردم ۵ ساله یهو ولش میکمی خابش میبره دیکه باور دارم

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️