2777
2789
عنوان

لباس قرمز

468 بازدید | 15 پست

سلام من ی لباس قرمز دارم میخوام رنگش رو عوض کنم و نمی‌خوام بدم خشکشویی راهنمایی ام کنید چ کنم، بندازم لباسشویی با ی لباس رنگی دیگه که رنگش عوض بشه؟ بندازم تو وایتکس رنگش عوض میشه؟

خودت بخوای رنگش کنی قیدش رو بزن

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا؟

خوب نمیشه اصلا من امتحان کردم با وایتکس ک اصلا فکرش رو نکن، رنگم خودت بخوای بگیری کلی کثیف کاری داره آخرشم خوب در نمیاد

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خوب نمیشه اصلا من امتحان کردم با وایتکس ک اصلا فکرش رو نکن، رنگم خودت بخوای بگیری کلی کثیف کاری داره ...

چ کنم؟ فکر کنم پس بهترین راه همینه که با ی لباس رنگی دیگه که رنگ میده بندازم لباسشویی.

قرمز رو نمیتونی تغییر بدی بهترین روشش همون خشکشوییه باز لباس سفید رو میشه تو قابلمه گذاشت با زردچوب ...

چون ترکیب رنگ قرمز و آبی میشه بنفش، میشه رنگ آبی زد به لباس قرمز که بشه بنفش؟؟؟

چ کنم؟ فکر کنم پس بهترین راه همینه که با ی لباس رنگی دیگه که رنگ میده بندازم لباسشویی.

فقط خشکشویی، تااامام