2777
2789

بچم تازه از بیمارستان آوردم برا زردیش بستریع بود ‌.رو ۱۱.۱۲بود زیر دستگاه ک بود اومد ۸..حالا دوباره رنگش زرد شده چشام زرده زرد.بخدا هم خودم هم همسرم خیلی میترسیم. چیکار کنیم ...بعضی از دوستان و اینجا تو نی نی گفتن ک سه رو فقط شیر خشک بده رفع میشع ..باشه من میتونم شیرخشک بدم اما بچم ریفلاکس داره و دکتر گفته نباید شیرخشک بخوره!!!!!!البته نظر دکتر این بود نمیدونم حرفش درست بود یان!!!چون خیلی زیاد دیدم بچه هایی ک رفلاکس داشتن شیر خشکی بودن!!!

حالا خانوما توروخدا من چیکار کنم؟؟بهترین شیرخشک برارفلاکس چیه؟ک تو این سه روز ب دخترم بدمک هم برا زردیش باشه بیاد پایین هم مشکلی برا رفلاکسش نباشه!!!الان شیرخشک ببلاکarمیدم ولی همش بالا میاره از طرفی یبوست هم شده خیلی زور میزنه و قرمز میشع اخرشم دفع نمیشه شاید ب زور در روز ی بار!شما چی پیشنهاد میدین شیرخشک؟؟؟

ی چیز دیگه اینکه خانوما من دخترم روز اول سفید بود وقتی هم ک بردیم زیر دستگاه برا زردیش دوباره از حالت زردیش و قرمزیش اومد بیرون و سفید شد اما الان قرمز و زرده!ینی امکانش هست دخترم این رنگی بمونه و دیکه سفید نشه؟؟؟اگ دوباره سفید میشه چقد طول میکشه تا سفیدیش برگرده ؟؟؟ 

ببرش دکتر

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

برای زردیش یه قطره هست الان اسمشو یادم نیست اونو که بدی شکمش همش کار میکنه زود زردیش رفع میشه.جاشو خنک نگه دار.خودت مایعات زیاد بخور ک شیری رقیق بشه بچه از یبوست دراد.بعد دوسه ماهم رنگ پوستش خوب میشه نگران نباش.

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمزا ب مرور سفید پیشن بعد خودتم میوه زرد زردچوبه روغن حیوانی کاچی نخور ک بچت زردی نگیره و اینکه گرمیم نخور و چیزای خنک بخود ک بچت از شیرت تغذیه کنه خوب باشه اگه خونتون افتاب میگیرم بچتو لباساش دربیار بزار جلو افتاب و ببر ازمایش بگیرن اگه میترسی بالا باشه من این نجربه ها از مادر شنیدم من بچه ک بودم زردی داشتم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

ببر دکتر زده به چشماش حتی شبونه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊