2777
2789
عنوان

شاگردای پر رو 😵‍💫😵‍💫

134 بازدید | 10 پست

من معلمم و شاگردای پسرم دارم

یکی دو تاشون سر کلاس خیلی بهم نگاه میکنن مثلا وقتی حواسم نیست بعد میخندن و سرشونو میندازن پایین

البته همشون شوخی میکنن با اینکه من جدی هستم به وقتش شوخی های کاملا بجا داریم برای اینکه کلاس و از حالت کسل بودن در بیارم

یکیشون متوجه شدم داشت نگاه میکرد نگاهم که بهش افتاد سریع نگاهشو دزدید ولی در کل از نظر درسی زرنگه

موقع تصحیح کردن برگه یا تصحیح اشکالات گرامریشون خیلی نزدیک به من و میزم میشن منم متاسفانه نمیخوام خیلی به روشون بیارم چون جریح تر میشن

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید به نظرت اونجور میاد

واقعا دارن نگاه میکنن و ری اکشن به من نشون میدن چطور بنظرم‌ میاد 

واقعا دارن نگاه میکنن و ری اکشن به من نشون میدن چطور بنظرم‌ میاد 

اصلا از به معلم بعیده اینجور فکر کردن واقعا .دلم به حال اون طفل ها سوخت که شما با این طرز تفکر معلمشون هستی.

یعنی چی که شما رو نگاه میکنن؟ خب بکنن.بچه ها معلم رو‌مثل بت میپرستن .پسره من ششمه اگر معلم بگه ماست سیاهه میگه مامان ماست سیاهه چون معلممون کفته.

شما یکم رو خودت کار کن.لابد خودتون در درون خودتون درگیر این حرفا هستین که اینجور به نظرتون میاد.

در ثانی راحت نیستی برو پایه امادگی راحتتری

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
اصلا از به معلم بعیده اینجور فکر کردن واقعا .دلم به حال اون طفل ها سوخت که شما با این طرز تفکر معلمش ...

به همین توضیحات بسنده کردم و نخواستم خیلی وارد جزئیات بشم ولی ظاهرا کامنت شما منو مجبور میکنه که بگم: گفتن کلمه جووووون توسط یه دانش آموز پسر به معلم شاید از نظر شما خیلی عادی بنظر برسه و حتما به قول خودتون روشنفکریه ولی از نظر بنده بی بند و باریه اخلاقی محسوب میشه، امیدوارم مادر خوبی برای پسرتون باشید و خوب و بد و براش تفهیم کنید بنظر میرسه تو این مسائل خیلی آزاد هستید

چون خیلی بد جبهه گرفتین مشخصه

درضمن بنده معلم مدرسه نیستم که برم‌ آمادگی 

آموزشگاه زبان تدریس میکنم 

تا جلوی این محدودیت های بجا گرفته نشه و اسمش رو امثال شما بزارن روشنفکری و ایرادی توش نبینن، آینده خیلی بدتر از الان متاسفانه باید در انتظارمون باشه

اصلا از به معلم بعیده اینجور فکر کردن واقعا .دلم به حال اون طفل ها سوخت که شما با این طرز تفکر معلمش ...

و من هم دلم‌به حال پسر شما سوخت چون مشخصه براتون این چیزا مطرح نیست، امیدوارم مادرخوبی برای بچه تون باشید و خوب و بد رو از الان بهش تفهیم کنید تا دچار بلوغ زودس و مشکلات حال حاضر جامعه نشه چون در بزرگسالی قطعا آسیب جدی میخوره 

دوست عزیز حتما رو خودتون و تربیت درست بچه تون کار کنید