2789
عنوان

امام رضا

540 بازدید | 25 پست

تا حالا شده توی زندگیتون.  معجزه بشه امام رضا یا به بقیه ائمه متوسل بشین حاجت بگیرین تا حالا شفای مریض رو با چشم دیدین حاجت روا شدین

تو رو خدا شده تا حالا توی زندگیتون معجزه بشه تا حالا از حضرت معصومه و ائمه حاجت گرفتین 

بخدا خسته شدم انقد نذر کردم انقد دعا کردم انقد دکتر رفتم و. کرم های مختلف استفاده کردم دیگه بریدم. تو رو خدا دعا کنید معجزه بشه برام شفا بگیرم یا ک بمیرم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد پلکت پوست و چربی دیگه نداره بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه مجبورم همیشه میکاپای غلیظ کنم خسته شدم دعا کنید برام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من شوهرم مشکل خونی داشت نذر امام رضا کردم خوب بشه از باب الجواد بریم داخل حرم اقا،خوب شد نذرمو ادا کردم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

😔😔😔

بله من دیدم 

البته بعضی وقتا چندسال طول کشید تا حاجت دادن...چون همیشه گفتم اگر به صلاحه بده،

شفای بیمار هم تو اینترنت بزنید شفایافتگان امام رضا،

یه موسسه دارن تو مشهد 

خیلی هم معتبره

من تجربه داشتم ، امام رضا خواهر منو بهمون بخشید ، وقتی ب دنیا اومد عفونت خون داشت،  دکترا گقتن خیلی شرایطش بده ، امام رضا شفاش داد 

البته عزیزم این اتفاقی ک برای تو افتاده اون قدر جیز بزرگی نیست انقد ناشکر نباش من اول فکر کردم بیماری جیزی داری خدایی نکرده  ، انقد علم پیشرفت کرده هزاران روش هست برای از بین بردنش ، میتونی بری لیزر کنی ، این جیزی نیست ک بخوای با توسل کردن ب ائمه و دعا کردن ب نتیجه برسی ، ی پروسه درمانی داره باید طی بشه 

میفهمم زیبایی مهمه اما باز ظاهرته من چی بگم از درونمه همش داره عفونت میکنه به همه غذاها بدنم کم کم داره الرژی و حساسیت نشون ميده سیستم ایمنی بدنم داره خودمو اشتباهي از بین میبره اصلا جهنمی شده این زندگی بازم خداروشکر هنوز رو پا راه میریم اونی ک رو تخت بیمارستان چی بگه 

من شوهرم مشکل خونی داشت نذر امام رضا کردم خوب بشه از باب الجواد بریم داخل حرم اقا،خوب شد نذرمو ادا ک ...

تو رو قران. دعا کنید منم خوب بشم چقد طول کشید ک حاجت روا شدین