2777
2789
عنوان

واییی کمکککک😭

198 بازدید | 4 پست

یه چند وقت بود تاخیر انداختم حدودا ۱ هفته ... بعد دیروز بالاخره شدم ... ولی اون چند وقته که تاخیر انداختم حالت تهوع و دل درد اومد سراغم و کلا درگیرش بودم ... خلاصه الان که پری شدم دیروز حالم خوب بود امروزم خوب بودم ولی الان دارم جون میدم دل درد شدید که با ۲ تا مفنامیک اسید هنوز جوابی نداده از یه طرفم حالت تهوع شدید برگشته اصلا حس میکنم هم معده ام تیر می‌کشه هم زیر دلم دارم جون میدم نمیتونم بخوابم یا تکون بخورم کیسه آب گرم ام جوابگو نبود هیچ وقت اینجوری نشده بودم چیکار کنم به نظرتون 🤦🏻‍♀️💔😭

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
كاش منم بِشم مردم از استرس

من یه هفته تاخیر داشتم که با یه مقدار پیاده روی زیاد حل شد..

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کیست داری

نمیدونم والا احتمالش هست بعد پریود میرم دکتر ولی الان واقعا از درد هیچ کاری نمیشه کرد 😭نفسمو گرفته کاش میشد یه جوری بخوابم دردشو حس نکنم 🤦🏻‍♀️😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز