2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من .تازه جلو چشمم خیانت میکنم دااارم زجررر میکشممم دعا م کنید😭😭

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
اون بهت خیانت می‌کنه؟😭 خدالعنتش کنه

اره نامزدیم عوضی رفته با زنی که طلاق گرفته دوتاهم بچه داره دوست شدن 

الانم قهریم آخرین بار بهش گفتم دوست دارم من نمیخوام جدا شم اون گفت ولی تو از چشمم افتادی من دوست ندارم میخوام جدا شیم .گفتم انقد برات راحته گفت آره چون واسم مهم نیستی

اون زنه شمارشو دارم همش عاشقونه وو.. میزاره واس نانزدم من میسوووزم صدامو نمیتونم در بیارم

الانم من موندم و این دل عاشق دلتنگم و کلی حرف ک دورو ورم بهم تیکه میندازن حاااالم خیلی. بده خیلی کاش هیچوقت عاشقش نمی‌شدم خدا لعنت کنه این عوضیای نامردوووو😭😭😭😭

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
اره نامزدیم عوضی رفته با زنی که طلاق گرفته دوتاهم بچه داره دوست شدن  الانم قهریم آخرین بار بهش ...

واقعا درکت میکنممممم عزیزم من خودم یکیو دوس داشتم با ی زنی ک چند سال ازش بزرگتر بود و طلاق گرفته بود رفیق شد بخدا ب اندازه تو درد کشیدم واقعا برام سواله چرا اکثر پسرا جذب خانمای مطلقه میشن نمیگم ک بدن ولی خب چرا پسرا جذبشون میشن برام سواله🥲

اره نامزدیم عوضی رفته با زنی که طلاق گرفته دوتاهم بچه داره دوست شدن  الانم قهریم آخرین بار بهش ...

حالا رفته سراغ یکی دیگ همه میگن دختره خیلی خوشگله واقعا حس بدیه حسودیم میشه برام آزار دهندس😭🥲

واقعا درکت میکنممممم عزیزم من خودم یکیو دوس داشتم با ی زنی ک چند سال ازش بزرگتر بود و طلاق گرفته بود ...

ای وایییی. توهمم🥺🥺🥺

خیلی سخته خیلی خدا لعنتشون کنه ایشاااالا.

من حالا نامزدم چ گوهی بخورم چرا من بدبخت با اینکه دارم خیانتشو میبینم بازم عاسقششششم آخه چراا

نمیدونم والا شاید رابطه جنسی خوبی دارن باهاشون میرن سمتشوون واااای دارم میسوووزم حالم بدههه😭😭😭

چرا آخه من بدبخت باید زندگیم اینطوری باشع 🥺😔😔😔

ای وایییی. توهمم🥺🥺🥺 خیلی سخته خیلی خدا لعنتشون کنه ایشاااالا. من حالا نامزدم چ گوهی بخورم چرا م ...

اره عزیزم ۵سالع همش دارم عذاب میکشم عزیزم فقط تو تنها نیستی 🥲پسرا بیشترشون لاشین تو همین نینی سایت هروز تاپیک خیانت میبینم🥺

حالا رفته سراغ یکی دیگ همه میگن دختره خیلی خوشگله واقعا حس بدیه حسودیم میشه برام آزار دهندس😭🥲

خیلی حس بدیه منی ک ۱۷ سالمههه دارم اینقدر زجر میکشم دارم میمیرم دگ از این ور مامانم میکوبه تو سرم ببین طلاق بگیرم چی میخواد بشه 

از چند تا حس ششمی پرسیدم و دعا نویس گفتن جدایی ندارید طالعتون هم باهمه یعنی درست گفتن ؟

میخوام اگ برگشت با یه سیاستی داشته باشم و بکشم سمت خودم ولی هیچییی بلد نیستم 

قیافه زنرو دیدم بخدااا من خیلیی بهتر از اونم اون شبیه گوهه موندم واسه چیش باش دوست شده

اره عزیزم ۵سالع همش دارم عذاب میکشم عزیزم فقط تو تنها نیستی 🥲پسرا بیشترشون لاشین تو همین نینی سایت ...

عزیزززم ۵ سااااله؟ میدونم فراموش کردن سخته واقعا حق داری 

الان چی کار میکنی؟با کسی رفیق نیستی ؟

خدا همچین مردایی رو لعنت کنههه ایشااالا ولی فک کنم بیشترش بخاطر این زنای لاشیه شیطان صفته

خیلی حس بدیه منی ک ۱۷ سالمههه دارم اینقدر زجر میکشم دارم میمیرم دگ از این ور مامانم میکوبه تو سرم بب ...

عزیزممممم 🥲مامان منم همینه همیشه سرکوفت میزنه ولی بخاطر سرکوفت زدن مادرت زندگیتو داغون نکن بنظرم جداشو ازش سنتم ک کمه ی کاریو شروع کن برا خودت خلاصه دل بکن از اون آدم🥲