2777
2789
عنوان

بدنسازا بیاین

148 بازدید | 18 پست

برای حجیم سازی پایین تنه میخوام ورزش کنم..هرروز ورزش کنم خوبه یا ی روز درمیون و چرا..مربی ندارم 

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ی سوال دیگه چیکار کنم حجیم بشه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرطور مایلی ورزش کن عشقم

یعنی اگه ۶ روز ورزش کنم ی روز درمیان پایین تنه و بالا تنه مشکل پیش نمیاد؟

عزیزم باید ۷۲ ساعت زمان بگذره بعد یه ورزش پایین تنه 

چرا ۷۲ ساعت علتش چیه...پی همون هفته ای ۳ روز ورزش کافیه؟؟

عزیزم هر قسمت بدنت رو باید هفته ای یه بار ورزش بدی،یا حداکثر دوبار

مثلا یه روز سینه و جلو بازو

یه روز سرشونه و‌زیر بغل و پشت بازو

یه روز پایین تنه شامل باسن و ران و ساق پا

اگه باشگاه میری با دستگاه کار میکنی،بدنت خسته میشه و احتیاج به ریکاوری داره.

ولی اگه توی خونه انجام میدی،هرروزم میتونی انجام بدی،چون شدتش زیاد نیست.

اول‌کار بهتره یه برنامه از مربی بگیری،دیگه خودت دستت میاد

برا حجیم شدن پایین تنه باید قبل باشگاه رفتن یک و ساعت و‌نیم قبلش خوب پروتئین بخور تا عضله سازی شه&nb ...

من فکر میکردم باید بعدش بخوری😁برا همین دفعه قبلی بعد از ورزش ی سیبزمینی و دوتا تخم مرغ ابپز خوردم

چرا ۷۲ ساعت علتش چیه...پی همون هفته ای ۳ روز ورزش کافیه؟؟

چون عضله پاها حجمش زیاده باید بعد ورزش خوب استراحت کنه هفته ای دوبار میتونی پا و باسن تمرین کنی ولی بالاتنه رو میتونی هر روز بری .عضله بالا تنه  کوچیکه بخاطر همون میتونی هر روز تمرین کنی 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️
من فکر میکردم باید بعدش بخوری😁برا همین دفعه قبلی بعد از ورزش ی سیبزمینی و دوتا تخم مرغ ابپز خوردم

ن حتما حتما قبلش باید بخوری ولی با فاصله ۱ساعت و نیم 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️
عزیزم هر قسمت بدنت رو باید هفته ای یه بار ورزش بدی،یا حداکثر دوبار مثلا یه روز سینه و جلو بازو یه ...

مرسی بابت راهنماییت گلم...باشگاه نمیرم ولی دست کمی از باشگاه نداره دستگاه ورزشی همه کاره خریدم همه حرکات رو میشه باهاش رفت