2777
2789
عنوان

ماه‌گرفتگی

81 بازدید | 13 پست

سلام خانما پسر من روی مچ دستش ی ماه گرفتگی ب اندازه  دو تا بند انگشت داره   شما راهکاری دارین  ک دیده نشه دقیقا روی مچ دستشه   تابستونه آستین کوتاه تنش کنم دیده میشه   چیکا کنم ب نظرتون 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مگه چی میشه ماه گرفتگیه دیگه ، عوض اینکه از الان یجور وانمود کنی که اون یه زیبایی توی اندامش داری یج ...

آره واقعا راست میگی   واقعا برام مهم نیست ولی هی میپرسن چی شده بعضیا نظر میدن اینو برداری و...   بدم میاد 

همش میپرسن چی شده چی شده  

منم دارم از منم میپرسن 

خب بپرسن چی میشه مگه؟ 

بزرگش نکن اینجوری پسرت هم فکر میکنه چیز بدیه و تا آخر عمر حس بد میگیره از خودش

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
آره واقعا راست میگی   واقعا برام مهم نیست ولی هی میپرسن چی شده بعضیا نظر میدن اینو برداری ...

هر کی نظر داد شما روی ماه گرفتگی پسرت ببوس بگو قربونش بشم این نشونه خداس یا بگو من عاشق ماه گرفتگیشم وقتی خودت مشتاق نشون بدی دیگه بقیه جرعت نمیکنن چرت و پرت بگن

منم یه ماه گرفتگی بزرگ روی مچ پام دارم ولی اصلا اهمیتی نمیدم هر کی چی میگه یکی میگه واسه چی اینجوریه؟ این چیه؟ چه زشته ولی خب خدا صلاح دونسته من اینجوری باشم پس اهمیت نده بزار بگن توهم خواستی جوابشو بده نخواستی نده

💓 Be Lovely 💓