2777
2789
عنوان

خانمابیاید

119 بازدید | 12 پست

سلام خانما امشب شوهرم دلمو شکست کلی گریه کردم بدون هیچ حسی باهاش ازدواج کردم ۱۴سال ازم بزرگتره همه هم میگن من ازش سرترم همش روم عیب میذاره من یه خورده چاق شدم و پوستمم سبزس اندامم بدنیس فقدبخاطرشیردهی سینه هام شل شده امشب نگام کردو به حالت تمسخرخندیدبه سینه هام نگاه کرد اصلا به کل اعتمادبنفس نداشتم الانم بدترشخصیت انگارخورد شد بعدمیگ باهات شوخی کردم باهاش بحثم شد گفتم اگه خوشت نمیاد باب دلت نیستم مجبورنیستی باهام باشی ازین به بعد دیگ بهم دستت هم نخوره ...بنظرتون من زیادی حساس شدم یا مقصراونه🙁😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون به خودت رسیدگی نمیکنی.فکر می‌کنی مردها چه جورین.همه شون یک جنس دارن.حتی اگه خودشون هیچی هم نباشن ...

چجوری دیگ بخودم برسم هرکاری هم کنم به چشمش نمیاد همه چیزومسخره میکنه..ناخن میکارم میگ بدم میادمورنگ میکنم میگ مگ مومشکی چشه وووو......

سلام من توی یه تاپیک دیدم شما پرسیده بودی که از جوش شیرین استفاده کردن؟ میخاستم بدونم شما خودت برای بارداریت از جوش شیرین استفاده کردین؟ ممنون میشم جواب بدین من خسته شدم دیگه