2777
2789
خب چی کار کنم خودمون ۳ تا که نمیشه-ببرم آتلیه عکس بگیرم خوبه؟

یه چند روز صبر کن حال روحیت هم بهتر بشه باور کن الان عکس بگیری غم تو چشمات هست بذار یکم بگذره چند روز بعد از تولدش برید آتلیه عکس بندازید خیلی ها اصلا تولد یکسالگی رو خیلی خاص نمیگیرن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اره عکس و ازش میگیرم-اخه بچه خواهر شوهرمم هم سن بچه من تولد اون ۱ ماه دیگس اگه اون بگیر تولد من حسود ...

خب نگاه کن 

پدربزرگ شما به رحمت خدا رفته نه خواهر شوهرت .

اگه تولد بگیری مطمئن باش یک حرف و حدیثی درمیاد 

میگن احترام نگه نداشت 

حتی شاید نگاه اطرافیان هم بهت عوض بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چند روز صبر کن حال روحیت هم بهتر بشه باور کن الان عکس بگیری غم تو چشمات هست بذار یکم بگذره چند رو ...

اره کاریش نمیشه کرد-باید همین کارو بکنم

خسته ترینم
خب نگاه کن  پدربزرگ شما به رحمت خدا رفته نه خواهر شوهرت . اگه تولد بگیری مطمئن باش یک حرف و ح ...

نه تولد که نمیشه گرفت-اگه مادر شوهرم کیک گرفت برای بچم چی کار کنم؟

خسته ترینم
نه تولد که نمیشه گرفت-اگه مادر شوهرم کیک گرفت برای بچم چی کار کنم؟

نمیدونم عزیزم 🤕

یعنی مطمئنی میگیره ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630