2777
2789
عنوان

بچه داری

127 بازدید | 11 پست

سلام مامانا خوبین 

من برای عید فطر همه فامیل میخوان برن بیرون از شهر سه روزه

یک روزشو که خونه گرفتن یک روزشو قراره توی طبیعت کمپ کنن روز سومم برمیگردن ک شب خونه خودشون باشن من امسال سال اوله ک بچه دار شدم ‌وپسرم یکسالشه

مشکل من اینه اون شبی ک قراره بیرون کمپ کنن مطمنم خیلی سرده 

حالا شما جای من بودین پسرتونو میبردین یا نه

مسیرشم خیلی سخته قراره با تراکتور بریم نصف مسیرو من قبل از بچه دارشدنم طبیعت گرد بودم خیلی دوست دارم بعد از یکسال این سفرو برم اما نمیدونم پسرمو ببرم یا نه

مامانم گفته نگهش میداره

مامانم خیلی ب پسرم وابسته س پسرمم همینطور زیادم میذارمش پیش مامانم اما تاحالا سه روز نذاشتمش‌

من بودم واقعا میزاشتم و میرفتم ولی من کسیو ندارم یچه هامو نگه داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۳به در بیرون نرفتم بخاطر پسرم،یک سالشه،چون هوا سرد بود، چه خوب که مامانت گفته نگه میداره،اگه می‌دونی دلی گفته و می‌تونه نگه داره و بچه هم آروم و قرار میگیره پیشش  برو برا خودت، برا روحیه ات خوبه بعد کلی وقت سر و کله زدن با بچه کوچیک،من پسرم با کس دیگه نمی مونه خودمو میخواد

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
بزار ش پیش مامانت خیالت راحت .. برو خوش باش ریلکس کن بعد چر انرژی برگرد جبران کن واسش

اره مام آدمیم،دلمون وا میشه،اگر مطمئنه که بچه با مادر میمونه و راحته، البته من خودم نمیتونم ۳روز بچه رو نبینم سختمه،حتی برا چند ساعت

با بچه سخته قطعا؛؛بنظرم بزارش پیش مادرت و برو ممکنه سرما بخوره و هزارتا مشکل پیش بیاد!!!خودش کثیف کر ...

با بچه نشده،ایقد دردسره تو خونه بشینه سنگین تره

اره مام آدمیم،دلمون وا میشه،اگر مطمئنه که بچه با مادر میمونه و راحته، البته من خودم نمیتونم ۳روز بچه ...

من بچه هام میزارم و میرم مسافرت با شوهرم پرسیدم از بس با خودم بردم .. البته بچه هام بزرگن ..ولی خوب یه وقت هایی تنهایی هم لازمه 

🤪
2790
2778
2791
2779
2792