2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل

59 بازدید | 9 پست

بچه ها من از زمانی ک یادمه وسایلمو جا میزاشتم یا گم میکردم هرچی بزرگتر میشم بدتر میشه بخصوص اگه با ینفر یا یه جایی کار مهم و پر استرس یا اداری داشته باشم حتما و قطعا یچیمو گم میکنم یا جا میزارم چرااااا؟؟

حافظم و هوشم  قویه بخصوص تو خاطرات یا چهره ها ولی نمیدونم چرا مدام گم میکنم وسایلمو من یه عمره بهم میگن از بس شلخته ای ولی این هیچچچ ربطی ب شلختگی نداره از نظر من 

سربه هوایی

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂 ینی چیی من بزرگم بچه نیستم 

یعنی دقت نمیکنی وقتی جایی میری چیزی دستته حواستو جمع نمیکنی

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

ربطی به بزرگی و بچگی نداره سر به هوا بزرگو کوچیک نداره

ای بابا چه بد دست خودم نیس

همیشه هرجا میری وقتی میخوای پاشی تو ماشین یا مطبی اداره ای جایی قشنگ دوروبرتو نگاه کن