بچه ها ضایع ترین دروغتون چی بوده که بعد لو رفتید و پشیمون شدید😟
خودم به رفیق مجازیم چون شهری بود منم گفتم کم نیارم.. گفتم تو شهر زندگی میکنم(تهران) بعد یه روز که داشتم باهاش حرف میزدم اولش گوسفند بَ بَ کرد، بعد الاغ همسایمون عرعر کرد... فهمید همه چیو خیلی ضایع شدم😐🙁
(✿ ♡‿♡)Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم میباشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمیزنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp(✿ ♡‿♡)همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف میره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍
من خودم خیلی کم دروغ میگم چون دوس ندارم دروغ بشنوم مثلا جایی ک ابروم در خطر باشه ممکنه دروغ بگم خدا ببخشه ولی متاسفانه دروغ شاخدار خیلی شنیدم ک بهم گفتن چون نسبتا زودباورو ساده ام
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بچه بودم کلاس چهارم اینا بودم غلط گیرمو بردم روی شعله گاز گرفتم بیینم چی میشه سوخت و ریخت روی گاز بعد مامانم دستشویی بود داشتم گازو تمیز میکردم که اومد گفت چیشده گفتم داشتم رد میشدم غلط گیرم گرفت به شعله گاز و سوخت😑🤣 هیچی دیگه کلی کتک خوردم
تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑