maede_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1113 عنوان خط جدید ... 57 بازدید | 5 پست سلام من ی خط جدید خریدم میخاستم به نامزدم همینطوری پیام بدم ببینم عکس العملش چیه؟دانشگاه میره من خودم پشت کنکوری ام و دانشگاه نمیرم میخام ی متنی بنویسم ک یعنی یکی از دخترای دانشگاه هستم ولی میترسم ضایع بنویسم😂😂😂میشه شما ی متن بگید؟ امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:)) 1402/01/29 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3068 عاقلانه نیست خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
maede_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1113 عاقلانه نیست اصلن بعدش هم بهش نمیگم ک خودم بودم از سر کنجکاویه امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3068 اصلن بعدش هم بهش نمیگم ک خودم بودم از سر کنجکاویه زرنگتر از اون حرفان میفهمن، نفهمه هم شک میکنه خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
maede_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1113 زرنگتر از اون حرفان میفهمن، نفهمه هم شک میکنه شایدبخاطر همین میخام ی نفر ک دانشگاه رفته بهم بگه امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
maede_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1113 کسی نبود؟؟☹️حالا دعوا بشه ک خوب مدرکاتونو ب رخ هم میکشید 😂😂😂 امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))