2777
2789
عنوان

سر دوراهی

141 بازدید | 18 پست

بچه ها ..من نه میتونم دوری شوهرمو تحمل کنم ..نه میتونم بچه هایش و بزرگ کنم ..چند روز برگشتم خونه مامانم ولی دلم واسه شوهرم تنگ شده ...از اینور فکر میکنم چرا باید عمرمو جوونیم و بزارم بچه بزرگ کنم 

چ مشکلی داری

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یتیم داره بنده خدا؟

ثواب داره خب چی میشه مگه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اره دوتا داره ..یه دختر یه پسر شیش ماه زندگی کردم دیدم مسئولیت زیادی داره بچه بزرگ کردن برگشتم

اره خب سخته دوتا بچه تجربه بچه داری هم نداری. پیش یه مشاور برو بتونی رابطه خوبی باهاشون داشته باشی 

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

اره خب سخته دوتا بچه تجربه بچه داری هم نداری. پیش یه مشاور برو بتونی رابطه خوبی باهاشون داشته باشی&n ...

بچه ها مشکلی نداشتم با من ..من از آینده میترسم

طلاق گرفتن

😪

چندتا داره

چندساله؟، خودت بچه نداری؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋