2777
2789

نامزدم  بعد مدتی که قهر کرده بودیم با اصرار و حرفای  عاشقانه برگشت رو گوشیش  پیام های عاشقانه با یه دختری دیدم تازه کلی پشت سرم کنارش حرف زده بود و قرار بیرون هم گذاشته بودن بعدش باکلی  معذرت خواهی بخشیدمش الان هیچ خبری ازش نیست امروز  تماس هم گرفتم جواب نداد فقط تو اینستاگرام اکتیو هست!!!!!به جز مشاوره که هفته ای دیگه میرم بنظرتون چیکار باید کرد؟چه تصمیمی بگیرم؟؟؟؟ اون روز اول بعد قهرمون که اومد عاشق عاشق بود الان اینجوریه بنظرتون چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی خیانتو میبخشین ؟انقدر رو ندین به شوهراتون راجب خیانت کردن . تو نامزدی بهت خیانت کرده ولش کن به ...

امروز اون دختره رو دیدمش خیلی حس بدی بهم دست داد 

امروز اون دختره رو دیدمش خیلی حس بدی بهم دست داد

ببین من ازت کوچیکترم ولی بزار خواهرانه نصیحتت کنم اگه ناراحت نمیشی از این مرد برات مرد زندگی در نمیاد این سرو گوشش میجنبه نزار کارت به جایی برسه که با دوتا بچه تو بغلت از این اشتباه امروزت پشیمون بشبی و راه برگشتی نباشه برات

هرچه سریع تر ازش دور شو 

ببین من ازت کوچیکترم ولی بزار خواهرانه نصیحتت کنم اگه ناراحت نمیشی از این مرد برات مرد زندگی در نمیا ...

از من میگذره ولی با اون دختره بنظرت خوشبخت هم میشن؟

درکت میکنم عزیزم 💔

احساس میکنم گریه ارومم نمیکنه احساسم بازی گرفته شده آبروم همه جا رفته حس میکنم همه دوستام مسخرم میکنن بعد اینم وضع نامزدمه

احساس میکنم گریه ارومم نمیکنه احساسم بازی گرفته شده آبروم همه جا رفته حس میکنم همه دوستام مسخرم میکن ...

چرا باید تو رو مسخره کنن تو که خطایی نکردی گلم نامزدت از کاری که کرده پشیمونه یا نه قصد داره از تو جدا بشه ؟