2777
2789
عنوان

دل نازک بودن🥺🥺

1197 بازدید | 16 پست

من چیکارکنم خیلی دل نازکم باهرحرفی زودمیشکنم بغض میکنم زودوابسته میشم😔😔اصلااحساساتیم شدید میترسم ازدواج کنم طاقت نیارم نمونش گربم ۳روزگم شد تواون سه روزغذانخوردم چشم فقط بیرون بودهمش گریه 🤕🤕🥺🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بس که جدی و سنگ‌دلم الان بهت خندم میگیره که واسه گربه‌ات گریه میکردی. راستش اصلا نمیتونم این‌چ ...

خوب هرکی یه اخلاقی داره مثلاپدرم وقتی پدرش فوت کردنرفت سرخاکش اینم یه جوره

منم همین مشکل رو دارم😔 رفتم مشاوره گفت یجور اختلال شخصیته. باید چند جلسه بری مشاوره تا بهتر بشی

اصلادلم براهمه میسوزه مثلاتوخیابون یه سگ ببینم مریضه بهش کمک میکنم 

خوب هرکی یه اخلاقی داره مثلاپدرم وقتی پدرش فوت کردنرفت سرخاکش اینم یه جوره

آره میدونم منم همینو میگم که چون خودم اینجوریم نمیتونم آدمای احساساتی رو درک کنم. مثلا من دیر به کسی دل‌میبندم دیر اعتماد میکنم معمولا به چیزی وابسته نمیشم کم پیش میاد گریه کنم خودمو با شرایط زود وفق میدم و چیزهای کوچیک نمیتونه ناراحتم کنه

من از بس که جدی و سنگ‌دلم الان بهت خندم میگیره که واسه گربه‌ات گریه میکردی. راستش اصلا نمیتونم این‌چ ...

شما میگی من جدی و سنگدلم ولی نه برای عزیزان و نزدیکانتون‌‌‌‌‌‌‌ که.ینی هیچ وقت دلت برا اونایی که دوسشون داری تنگ نمیشه؟

استارتر هم چون گربش رو خیلی دوست داره واسه همین نتونسته نبودش رو تحمل کنه

شما میگی من جدی و سنگدلم ولی نه برای عزیزان و نزدیکانتون‌‌‌‌‌‌‌ که.ینی هیچ وقت دلت برا اونایی که دوس ...

چرا برای خانواده و نزدیکانم دلتنگ میشم ولی خانواده‌ی من کسانی هستن که تمام عمرم رو باهاشون بودم. ولی مثلا به حیوون و گل و این‌چیزا وابسته نمیشم منظورم اینه. مثلا به جز خانواده‌ام هیچکسی برام مهم نیس حتی اقوامم حتی خاله‌ها دایی‌ها و... مهم نیستن برام و دلتنگ‌شون نمیشم

اصلادلم براهمه میسوزه مثلاتوخیابون یه سگ ببینم مریضه بهش کمک میکنم

منم دقیقا همینجورم خیلی دلم میسوزه ولی ازش ناراضی نیستم.چون دلم نمیخواست نسبت به سختی و رنج دیگران بی تفاوت باشم.

من منظورم وابستگیه افراطی بود که باید درمان بشه

منم مثل توام زود رنجم زود وابسته میشم کسی رو که دوست داشته باشم کوچکترین حرفی بهم بزنه زود گریم میگیره از خودم متنفررررم کاش میتونستم یکم بی تفاوت باشم اینجوری فقط آسیب میبینه آدم

چرا برای خانواده و نزدیکانم دلتنگ میشم ولی خانواده‌ی من کسانی هستن که تمام عمرم رو باهاشون بودم. ولی ...

اگه یه حیوون رو از بچگی بزرگ کنی و مدت طولانی پیشت باشه خیلی وابستگی میاره.یجوری که انگاری نبودش احساس میشه😕

تا حالا حیوونی داشتی؟

نمیدونم هرکس یجوریه دیگه.

اگه یه حیوون رو از بچگی بزرگ کنی و مدت طولانی پیشت باشه خیلی وابستگی میاره.یجوری که انگاری نبودش احس ...

آره حیوون داشتم میدونی عمق ناراحتی من شاید کلا یه روز باشه اونم نه در حد گریه

😂😂😂😂الان با خودت میگی این دیگه چه آدمیه😂 ولی خب زندگی اینجوری راحت‌تره

نه بابا بالاخره هرکس یجوریه😂😂

آره واقعا اینجوری خیلی زندگی راحت تره.

ببین خیلی منطقی و خشک جدی هستی ولی دیگه سنگدل نیستی که😂سنگدل به کسی میگن که هیچ رحم نداره