2777
2789
عنوان

مشورت

37 بازدید | 9 پست

ترم دومم رشته ای ک انتخاب کردم علوم تربیتیه حقیقتش همشون بچه ان مثله بچه دبیرستانی ها رفتار شونه و منم ساعت ها داخل دانشگاه هستم و واقعا حوصلم سر میره دوست دارم تو محیطی باشم رشد کنم ولی متاسفانه باعث میشه منم اخلاق اونارو بگیرم،شما بودین تغییر رشته میدادید؟ 

اگه رشته تو دوست داری صبور باش ترم دوم هنوز خیلی بچه ان ترم های بالاتر رفتارشون بزرگ تر میشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگه رشته تو دوست داری صبور باش ترم دوم هنوز خیلی بچه ان ترم های بالاتر رفتارشون بزرگ تر میشه 

با ترم های بالاتر واحد داشتم خیلییی رو مخم بودن چون همشون اسکل بودن بیشتر خنده هاشون رو مخم بود یعنی میگفتم کی میشه این کلاس تموم بشه؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با ترم های بالاتر واحد داشتم خیلییی رو مخم بودن چون همشون اسکل بودن بیشتر خنده هاشون رو مخم بو ...

عزیزم منم زمانی که دانشجو بودم همین مشکلات رو داشتم نمیشد با همه بچه های هم کلاسی جور بود هر کدوم یه شخصیتی داشتن من فقط با یه تعداد محدودی شون ارتباط داشتم که از نظر تیپ شخصیتی تقریبا مثل هم بودیم بازم میگم دگه به رشته د دانشگاهت علاقه داری این مسائل رو بزار توی حاشیه به درس و دانشگاه  و پیشرفت خودت تمرکز کن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم منم زمانی که دانشجو بودم همین مشکلات رو داشتم نمیشد با همه بچه های هم کلاسی جور بود هر کدوم یه ...

ب درسای دانشگاهیم علاقه دارم ولی خوب از لحاظ شغل ی هدفه کوچیکیه حس معمولی نسبت بهش دارم

واقعا شرایطه من سخته تو دانشگاه داشتن هدف کوچک و ساعت ها در دانشگاه ماندن باب میل نبودن دوست ها بد ا ...

میتونم بپرسم چه دانشگاهی هستین

من دانشگاه آزاد هستم در شهره خرم آباد

والا عزیزم ما اینجا فقط میتونیم دوستانه بهت یه مشورت بدیم تا شاید بتونیم کمکت کنیم کسی که در نهایت باید تصمیم درست و عقلانی رو برای ادامه این راه بگیره خودتی از نوع صحبتت مشخصه که از هم سن و سال‌های خودت پخته تری من فقط میتونم بهت بگم اگه فکر میکنی توانایی شو داری تا یه رشته دیگه قبول بشی  پس تصمیمت رو برای عوض کردن رشته و دانشگاهت بگیر اگه نه این توانایی رو در خودت نمبیبنی پس به فکر تغییر محیط و آدمای اطرافت نباش هدفت رو بزرگتر ببین مثلا شرکت در آزمون ارشد بعد هم دکترا یا شرکت در آزمون اموزش،و پرورش امیدورام تونسته باشم بهت کمک کنم عزیزم موفق باشی