2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
اون موقع نباید لباس ۴ تومنی میگرفتی گلم اونم واسه پسرخاله شوهر یه بلوز شلوار شیک بپوش

اخه نمیدونی چقد فیس دارن مگ میشد لباس ارزون تر ابروتو میبردن

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نمیدونی چقد فیس دارن مگ میشد لباس ارزون تر ابروتو میبردن

ول کن بابا هر کی درحد توان خودش اونا فیس دارن بمونه برای خودشون

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین منم مشکل تورو دارم ولی با لباس تکراری پوشیدن توی مهمانی که همه آشنان و لباسمو دیدن هم مشکل دارم

الان کلی لباس گرون دارم که همه رو یبار پوشیدم ولی خوب 

چون تغییر ساز ندارم چندین و چند ساله گذاشتم برای مهمانی دوستا بپوشم که کسی ندید باشه ازشم یکی دوسال گذشته باشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ول کن بابا هر کی درحد توان خودش اونا فیس دارن بمونه برای خودشون

قربونت برم❤️

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
ببین منم مشکل تورو دارم ولی با لباس تکراری پوشیدن توی مهمانی که همه آشنان و لباسمو دیدن هم مشکل دارم ...

یعنی بخرم بهتره؟

بزارش دیوار بفروش بعد پول بزار روش بخر  بنظرم همونو نپوش

مگ لباس مجلسی ام میخرن تو دیوار؟

دوتا برادر ی لباس بد نیس ب نظرتون

فکر کردم برادر خودشونو گفتن، البته من صادقانه بگم خودم بتونم پشت هم تو دو تا عروسی با فاصله کم از یه خانواده نمی پوشم  ولی هیچ وقت اینقدم پول لباس نمی دم بنظرم لباس ساده و شیک هم می شه با قیمت مناسب تر پیدا کرد،تو اینستاگرام زیاد هست

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
قربونت برم❤️

فدات خانومی  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فکر کردم برادر خودشونو گفتن، البته من صادقانه بگم خودم بتونم پشت هم تو دو تا عروسی با فاصله کم از یه ...

باید برم دنبالش اگ قیمت پایین پیداکنم میخرم واقعا دلم نمیاد اخه رفت و امد هم اصللللاااا نداریم فقط مهمونی هاهمو میبینیم