2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه🥰

189 بازدید | 7 پست

سلام،اگه در حال خرید جهیزیه هستین بیاین بگین  لوازم برقی چه چیزایی خریدین؟ 

و کجا خریدتونو انجام دادین ؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

اولا مبارک باشه گل عروس خانم

بعد اینکه من تازه عوص کردم

بوش خریدم اکثرا و راصیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسشویی پاکشوما

جاروبرقی پاکشوما

غذاساز روزنبرگ

اتو پارس خزر

چرخ خیاطی جانتک

همزن برقی موندو

توستر ۶۰ لیتری المیرا

جاروشارژی ناسا

فعلا همینا یادمه

کلا مارکای مختلف😂

اولا مبارک باشه گل عروس خانم بعد اینکه من تازه عوص کردم بوش خریدم اکثرا و راصیم

مرررسی مهربووون🥺♥️

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

من چرخ گوشت خریدم

ابمیوه گیری ۴کاره خریدم

ساندویچ ساز خریدم

سرخ کن بدون روغن

همزن برقی 

زودپز‌برقی

لباسشویی

ظرفشویی

یخچال فریزر

جاروبرقی

اتو

غذاساز

اجاق گازمم برقیه دیگه فکرکنم😅همه چیزمو گفتم

من به جای چایساز سماور خریدم

هعی شوهر من نامحرمه خونه باباشه هنوز خاک بر سر نیومده برم جهیزیه بخرم🤣🤣🤣🤣😜😁

خاااک بر سرررش که اینقد تنبله😂😂♥️

خاااک بر سرررش که اینقد تنبله😂😂♥️

آره بخدا 🤣🤣🤣 والا من تو کار مامانش موندم چرا چیزی بهش نمیگه 🤣🤣🤣😜

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️