2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه پدرم

1228 بازدید | 42 پست

سلام دوستان خیلی تنهام وباعاشقی باشوهرم ازدواج کردیم امروز شوهرم بایه همکارخانومش داشت تلفنی صحبت میکرد وخانومه بهش گفت توشوخی نکنه حامله ای خیلی دلم شکست باشوهرم دعواکردم که چراهمکارخانومت اینجوربهت  گفته بهم گفت مگه من اسیرتم انقدربهم گیرنده قبلابهش گفته بودم اصلا دوست ندارم باهمکارای خانومش شوخی کنه الان تماس گرفتم به پدرم گفت بیاخونه خودمون ازصبح هیچ چیزی نخوردم اکثراوقات شوهرم ماموریت خسته شدم ازهمه چی چیکارکنم

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت چیکارس.بعضی شغلا باهم راحتن.اما راس میگی نباید لوده بازی ذر بیارن

نمیشه بگم میترسم شناسایی بشم اخه من فقط دردودلمواینجامیگم وچندتاازدوستام اینجاهستن بنظرت فردابرم خونه پدرم وبهش نگم میخوام برم

گاهی انسانم آرزوست

نمیشه بخاطراین موضوع تصمیم به جدایی گرفت ببشتر افراد میگن زنش حسود بود که رفت 

باید دلیل محکم تری داشته باشی برای جدایی

واینکه باهاش صحبت کنی وازمشاور کمک بگیری اگر تابحال بهت خیانتی نکرده صبرکن بخوای برای این موضوع بری زیاد جلوه خوبی نداره 

من خودم مشکل تورو دارم ولی سپردم به خدا 

مشولمو مطرح میکردم یه سریا میگفتن آره حرفت درسته ماهم فهمیدیم صمیمت زیاد داره یه سریا میگفتن توحسودی وشکاک

شوهرت به خانومه گفت نکنه حامله ای/؟؟

نه خانومه به شوهرم گفت منم سکوت کردم شوهرم گردنموفشاردادکه چراانقدرگیرمیدی چراانقدراذیت میکنی وخوبه مثل بقیه رفیقام نیستم برم پی خوشگذرونی وگشتن 

گاهی انسانم آرزوست

من نمبخوام شوهرتوقضاوت کنم نمیخوام زندگیتوخراب کنم نمیخوام تودلتوخالی کنم

یه زن همسایه داشتیم شوهرکرده بوداول صیغش بودبعدمدت هاهم عقدبعدخانمه خودش برامون گفت مرده زن داره به زنش میگه میرم ماموریت دیگه میادپیش من

حواستون به شوهراتون باشه

توهم نمیخوادتودلت خالی بشه

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید