2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

109 بازدید | 34 پست

قرار بود دیروز برم قرار اول ۲ساعت مونده بهش گفتم یه کار پیش اومد گفت باشه گفتم فردا میریم گفت باشه فردا میریم بعد من گفتم ناراحت شدی گف نه اگه من همین کارو میکردم عصبی میشدی گفتم نه اصلا 

بعدکه امروز بود قرار

صبح امروز صبح بخیر گفتیم  بعد دیگه تا ساعت قرار هیچ پیامی نداد منم گفتم کجایی تو اینستا هیچی نگفت که اصلا میاد یا نه خیلی ناراحتم تا الانم هیچی نگفته جواب نداده حتی دلم شکست🥹🥲🥲🥲😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باید بهش قبل از قرارتون پیام‌میدادی کجایی من میخام بیام..

یا ی چیزی تو این مایه ها

اینجوری واقعا بده ک بدون هیچ حرفی و...://

بهش بگو اگرم از دیروز ناراحت شدی نباید اینجوری رفتار کنی

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)
چرا تو ساعت قبل قرار و یکم پیش پیام دادم اینستا اما دریق از نگا کردن به نظرت چرا این کارو کرد🥹🥹🥹

اس عادی میدادی بهش

فک کنم ناراحت شده برا دیروز و به غرورش بر خورده البته الکی ناراحت شده چون تو کار برات پیش اومده

امان از دست این پسرا🥲😐

بنظرم باید بهش قبل از قرارتون پیام‌میدادی کجایی من میخام بیام.. یا ی چیزی تو این مایه ها اینجوری و ...

عزیزم گفتم ۲ساعت قبل قرار کجایی اینا تو اینستا

چرا این کارو کرد حداقل میتونست خبر بده

بهش اس بده بگو سلام کارت خیلی زشت بود 

اگر کار داشتی باید خبر میدادی اگر از دیروز ناراحت شدی که من کار بدی نکردم و کار واسم پیش اومد حتی اگرم کارم بد بوده باشه و باعث ناراحتیت شده باشه حق نداری اینجوری بی محلی کنی..

بهش اس بده بگو سلام کارت خیلی زشت بود  اگر کار داشتی باید خبر میدادی اگر از دیروز ناراحت شدی ک ...

خواستم بدم گفتم آویزون بازی میشه و اینا چون شمارمو نداره نخواستم الکی شمارم بیفته بهش چرا این کارو کرد🥹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز