2777
2789
عنوان

شما نظر بدین🥲

65 بازدید | 10 پست

من با یکی یه ساله دوستم الان مخوان بیان خواستگاری

امروز بهس زنگ زدم و اینا گفتم چرا بهم نگفتی رفتی بیرون

کلا آدمیه تا دو نفر رو میبینه منو فراموش مکنه بعد گریه کردم هزار تا زنگ زدم ج نداد گفتم ج ندی همه چیو تموم مکنم

هزار تا زنگ زدم ج داد گریه کردم و اینا گفت دیگ نمیخوامت برو به خونوادتم بگو نمیخوامت منم زدم بلاکش کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن خودش برمیگرده .....ولی بنظر ادم بیشعوریه ببخشیدا

تازه پریودم و حال روحیم بده

اون تا تنهاس باهام خوبه ولی تا یکیو میبینه من تموم اصن تازه ظهر خودش بهم گفت گمشو

خب چرا زنگ میزنی کوچیک میکنی خودت زنگش نزن تو هم با دوستات برو بیرون محلش نده

برا همبن میسوزم

من بدون اجازه اون آب نمیخوذم ولی اون هرجاااا عشقشه میره به منم نمیگه 

تا از سربازی میاد پس کلا میگه خدانگهدارت

تازه پریودم و حال روحیم بده اون تا تنهاس باهام خوبه ولی تا یکیو میبینه من تموم اصن تازه ظهر خودش به ...

خیلی بددهنه این حرفا برام آشناس .....بذار ب حال خودش باشه حتی شده ۱ماه ۲ ماه وقتی برگشت تکلیفتو باهاش مشخص کن تازه اگه دو این مدت ازش زده نشی 

خیلی بددهنه این حرفا برام آشناس .....بذار ب حال خودش باشه حتی شده ۱ماه ۲ ماه وقتی برگشت تکلیفتو باها ...

قرار بود این هفته بیان نامزدی

ولی گفت دیگ نمخوامت منم بلاکش کردم

بنظرت چی میشه؟

اگر بیان که اومدن اگرم نه که خداروشکر کن همچین ادم نامردی خودش با پای خودش رفته .... خواستگاری اومد ...

ن خونواده ها حرفاشون زدن

ایقدر جیغ زدم و گریه کردم گفت واقعا نمیخوامت

هعی نمیدونم چی بگم

خیلی داغونه واقعا، تا عمر داری باید منتشو بکشی که باهات حرف عادی بزنه، تازه همه توی دوستی بهترین ورژن خودشونن توی زندگی که میرن یکم شل میشن، اینکه دیگه هنوز دوستیه اینطور میکنه ،بعد شروع زندگی مشترک چه میخواد کنه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••