میشه لطفا بگید رشد اینجور بچه ها بدوتولد چطوره کسی هست بچش اینجوری باشه ؟؟؟قد و وزنش موقع تولد چند بود ؟؟الان چطوره نسب به همسن و سالاش خیلی ریزه؟چه مراقبتهایی نیاز دارن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایجانم خداروشکر که به سلامت به دنیا اومدن منم خیلی استرس زایمان زودرس دارم آمپول ریه هم زدم همه چیزم اوکیه حتی پساری هم دارم ، لیدی میل میخورم که زودی وزن بگیره
اخه میگن واسه راه رفتن و حتی حرف زدنشون همبعدها مشکل پیش میاد 😭بخدا کارم فقط شده گریه
این حرفا چیه به خدا توکل کن وزن نوزاد بین ۲۴۰۰ تا ۴ کیلو هست که باید به دنیا بیاد برای شما یکم کمتر بوده من دوستم ۲۸ هفته با ۸۰۰ گرم بود بدنیا اومد الان ۶ سالشه همه رو میخوره توکلت به خدا باشه
نمیدونم واقعا 😥چی بگم توکل بر خدا انشالله همه بچه های اینجوری هیچمشکلی واسشون پیش نمیاد&nb ...
هیچیش نمیشه من دکترم میگفت بچه های بالا ۱۵۰۰ صحیح و سالم میمونن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، برای منم دعا کن دخترم سر وقتش به دنیا بیاد خیلی استرس زایمان زودرس دارم