2777
2789
عنوان

کودکان IUGR

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 27 پست
میشه ببینمشون البته اگر مشکلی نیست  بخدا وسواس گرفتم من همش حس میکنم دخترم خیلی کوچیکه

تاپیکم ببین عکساشونو گذاشتم از پشت سر😁❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۳۳ هفته بودن 

ایجانم خداروشکر که به سلامت به دنیا اومدن منم خیلی استرس زایمان زودرس دارم آمپول ریه هم زدم همه چیزم اوکیه حتی پساری هم دارم ، لیدی میل میخورم که زودی وزن بگیره 

ایجانم خداروشکر که به سلامت به دنیا اومدن منم خیلی استرس زایمان زودرس دارم آمپول ریه هم زدم همه چیزم ...

ممنون ازت مهربون 

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی نگران نباش عزیزم

اخه میگن واسه راه رفتن و حتی حرف زدنشون هم‌بعدها مشکل پیش میاد 😭بخدا کارم فقط شده گریه

این حرفا چیه به خدا توکل کن وزن نوزاد بین ۲۴۰۰ تا ۴ کیلو هست که باید به دنیا بیاد برای شما یکم کمتر بوده من دوستم ۲۸ هفته با ۸۰۰ گرم بود بدنیا اومد الان ۶ سالشه همه رو میخوره توکلت به خدا باشه 

عزیزم خداحفظشون کنه  سمت راستی انگار یکم ریز تره ولی ن خیلی  اون ای یو‌جی ار بوده ؟

ممنون ازت مهربون اره همون ای یو جی ار بود

این حرفا چیه به خدا توکل کن وزن نوزاد بین ۲۴۰۰ تا ۴ کیلو هست که باید به دنیا بیاد برای شما یکم کمتر ...

نمی‌دونم واقعا 😥چی بگم 

توکل بر خدا انشالله همه بچه های اینجوری هیچ‌مشکلی واسشون پیش نمیاد 

نمی‌دونم واقعا 😥چی بگم  توکل بر خدا انشالله همه بچه های اینجوری هیچ‌مشکلی واسشون پیش نمیاد&nb ...

هیچیش نمیشه من دکترم می‌گفت بچه های بالا ۱۵۰۰ صحیح و سالم میمونن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، برای منم دعا کن دخترم سر وقتش به دنیا بیاد خیلی استرس زایمان زودرس دارم

هیچیش نمیشه من دکترم می‌گفت بچه های بالا ۱۵۰۰ صحیح و سالم میمونن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، برای ...

انشالله صحیح و سلامت بغلش میگیری

منم زایمان زودرس داشتم استراحت مطلق بودم کلا