2777
2789
عنوان

کیا لیزر رفتن؟ 😥😥😥😥

193 بازدید | 16 پست

امروز جلسه ششم بود 

همیشه درجه دستگاهش زیاد بود یعنی اولین بارم نبود الان چهارساعته که اومدم خونه  رو ساعدم قرمز ومتورم شده انگار سوخته قبلا زود خوب میشد تا این حد درد وقرمزی وتورم نداشتم  ایندفعه نمیدونم چی شد😢

کسی تجربه ای داره؟ کلی پماد وکرم زدم 

پنج روز دیگه عروسیم داریم لباسم باز استرس گرفتم 🤕🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاهاتو میری؟؟؟؟من بکینی زیر بغل میرم ولی دلم میخاد کله بدن هم برم ولی دو دلم

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

منم دوبار تاول زد بدنم بستگی ب اپراتور داره من وقتایی ک عجله ای زدن این اتفاق برام افتاده 

چن روز طول کشید تاولش خوب بشه؟ پنج جلسه نسوختم همین جلسه که عروسی داریم اینجوری شد چقدر باید من بدشانس باشم اخه اه😣😥

دردش چطور بود برات و اسم دستگاه چیه 

دردش که وحشتناکه ولی تحمل میکنم چون اثرش زیاد 

یه جلسه شهردیگه بودم رفتم یجا دیگه که میگفت همین دستگاهه اصن درد نداشت اون ماه انگار اصن لیزر نرفتم اصن سریع موهام دراومد 

دستگاه الکساندرایت

کجاهاتو میری؟؟؟؟من بکینی زیر بغل میرم ولی دلم میخاد کله بدن هم برم ولی دو دلم

کل بدن برو راحت میشی من کل بدن بجز بیکینی میرم با اینکه سری جدا داره از زگیل تناسلی میترسم خیلی زیاد شده 

دستگاهت رولیه یا شاته؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

چن روز طول کشید تاولش خوب بشه؟ پنج جلسه نسوختم همین جلسه که عروسی داریم اینجوری شد چقدر باید من ...

خیلی طول کشید شاید بیشتر از یه ماه 

منم شانس بدم میخاستیم بریم سفر پشت لبم سوخت خیلی بد شد