2777
2789
عنوان

برم کدوم دکتر 🥺😑

449 بازدید | 20 پست

چه دکتری برم برای قدم 

قدم کوتاهه دوس دارم توی یک سال لااقل ۱۱ سانت یا ۱۰ سانت بلند بشم  قدم ۱۶۵ هست دوس دارم بشم ۱۷۱ سانت  

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش الکیه  بسوز و بساز

اگه خانم هست که خیلی ام عالیه و نیاز به سوختن ساختن نداره  باید بره روانپزشک

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
اگه خانم هست که خیلی ام عالیه و نیاز به سوختن ساختن نداره    باید بره روانپزشک

عع؟😗

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خوبی دختر😐

من که ۱۵۳چی بگم 😐😂😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

من قدم ۱۷۱ یک هیچ جای دنیارو نگرفتم هیچ چیزی اضافه تر از تویی که ۱۶۵ هستی هم ندارم بیخیال ادم باید با همون چیزی که هست خوشحال باشه 🫠🫠

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بارفیکس برو ۱۱ سانت راحت اضافه میشی

واقعا بارفیکس چیه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بارفیکس برو ۱۱ سانت راحت اضافه میشی

چقد طول میکشه اینقد اضافه کنم