لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩❤️👨
اگ اکانت فیک داری یا دوستی چیزی داری ب اسم اون دختر امتحانش کنین
خلاقیتت ستودنیه
آفرین
اسی بگو شمارشو ندارم ولی اکانت اینستاشو پیدا کردم یه اکانت به اسم دختره بزن خودت باهاش چت کن
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
چرا دختر ها دنبال دوست پسر هستند آیا ازدواج خز شده🤔🤔🤔
چون ازشون خوشمون میاد ولی اونا مارو نمیگیرن اگه میگرفتمون که دیگه باهاش دوست نمیوندیم😐
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩❤️👨