2777
2789
عنوان

❤داستان کوتاه❤

80 بازدید | 7 پست

سامانتا تا زمانی که مایکل را ملاقات نکرده بود، هرگز واقعاً احساس زنده بودن نمی کرد. مایکل از آن دسته افرادی بود که می توانست او را بخنداند تا زمانی که گریه کند و او را به چالش بکشد تا بهترین نسخه از خودش باشد. از همان لحظه ای که آنها ملاقات کردند، آتشی بین آنها بوجود آمد که هیچ کدام نمی توانستند از آن چشم پوشی کنند.

همانطور که آنها عمیق تر عاشق شدند، سامانتا بیشتر و بیشتر به اشتیاق مایکل برای زندگی گرایش پیدا می‌کرد. مایکل دنیایی پر از ماجراجویی و هیجان را به او نشان می‌داد و او احساس می‌کرد که روحش در حالی که همه چیز را با او تجربه می‌کند بیدار شده‌است.

سال ها گذشت و عشق آنها قوی تر شد. آن‌ها با یکدیگر با چالش‌ها و سختی‌هایی روبه‌رو می‌شدند، اما از طریق همه آن‌ها در می‌یافتند که قرار است با یکدیگر بمانند. وقتی در چشمان همدیگر نگاه کردند، آتشی را دیدند که مدتها پیش شعله ور شده بود و همچنان روشن می سوخت.

برای سامانتا، مایکل عشقی بود که روح او را بیدار می‌کرد و باعث شد به چیزهای بیشتری برسد و او می دانست که مهم نیست آینده چه خواهد شد، سامانتا همیشه سپاسگزار هدیه عشق او خواهد بود.

I wish I wore glasses so I could see you with four eyes (male user)

تموم شد ؟🙂

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

لایک

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی دوست داشتم ادامه دار باشه

منتظر ادامه بودم .جذاب نبود والا 

ببخشید 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بعدی رو قول میدم بهتر باشه ولی واقعا درآوردن داستان خوب با این حجم یکم سخته😅

اره طبیعیه🥲

باشه اگه بودم میخونم و نظر میدم خوب بود یانه 😌