2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=286275997]عکستو بفرس[/QUOTE قیافه ام زشت شده 

کدوم دکتر رفتی؟؟

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
یه سال باید خود خوری کنم 

عزیزم من کورتن اینام نزدم انقد طول کشید ولی دماغت درست میشه مطمئن باش چه غصه بخوری چه نخوری پس بیخیال شو شیش ماه اول چسب بزن کلا شیش ماه دومم شبا ی لایه بزن بعد چسب و با اب ولرم خیس کن بعد بکن اصلا نگران نباش بزار روندشو طی کنه

اطرافیان سرزنش میکنند خدا کنه درست بشه ترمیم نرم 

بگو بهشون عمل بینی بعد یک سال خودشو نشون میده شما فکر کن ی جارو میبری غصروفارو دست کاری میکنی میکوبی دوباره میزاری جاش بخیه میزنی ورم نمیکنه؟؟بعدشم من الان میگم کاش دماغم سربالاتر بود اصلا اهمیت نده 

بگو بهشون عمل بینی بعد یک سال خودشو نشون میده شما فکر کن ی جارو میبری غصروفارو دست کاری میکنی میکوبی ...

اره ژل لب هم زده بودم شوهرم دعوا کرد گفت چقدر ورم بعد 10روز ورمش خوابید 

خدا کنه اینم درست بشه