2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

2328 بازدید | 35 پست

رفتم آزمایش دادم amhتو نتیجه آزمایش برای حده نرمال زده ۰.۱۴ تا ۱۰.۴ و مال منو زده ۰.۴ الان چطوره کمه یعنی؟؟پس چرا خدا نرمالش از ۰.۱۴ شروع میشه؟ولی همه جا تو نت نگاه کردم ۰.۴رو زده کم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ندارم ..۳۲

عزیزم ذخیره تخمدانت خیلی کم هستش.تخمک اهدایی بگیر تا دیر نشده منم ذخیره ام کمه باید اهدایی بگیرم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

و تنها یه راه هست ک زیادش کمی هورمون‌ ذخیره تخمدانت رو اونم فقط اصلاح سبک هستش.

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
وای نه نمی‌خوام با تخمک اهدایی و همسرم قبول نمیکنه خدایا چیکار کنم

قرص اوابوست خیلی واسه ذخیره پایین خوبه 

من گرفتم اما تنبلی دارم جواب ازمایشم ۱۰.۴۶ شد

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

عزیزم ذخیرت خیلی کمه

زودتر برو دکتر پیگیر شو ممکنه بگه ای وی اف کنی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

قرص اوابوست خیلی واسه ذخیره پایین خوبه  من گرفتم اما تنبلی دارم جواب ازمایشم ۱۰.۴۶ شد

همه جا نوشته که ذخیره تخمدان که قابل افزایش نیس؟یعنی با این دارو میشه؟استرس شدید گرفتم

پس چرا زده حد نرمال رو روبه روش از ۰.۱۴ تا ۱۰؟؟

عزیزم توی آزمایش نرمال از 1تا4هستش.بیشتر از 5ک برسه میشه تنبلی.زودتر اصلاح سبک کن خانوم گل

همه جا نوشته که ذخیره تخمدان که قابل افزایش نیس؟یعنی با این دارو میشه؟استرس شدید گرفتم

ذخیره رو نمیبره بالا اما همین که داری رو تخمک با کیفیت و بالغ تحویلت میده 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹