من چند ماهه عقد کردم با کسی که از همه لحاظ با معیارام همخونی داشت من اهل نماز و اینا هستم و برام مهم بود که همسرم هم نماز خون باشه خداروشکر خانوادش به این چیزا معتقد بودن و هستن اما من چند وقتی هست که متوجه شدم همسرم نماز نمیخونه
و نمیدونم چه جوری باید برخورد کنم میخوام قبل از اینکه بریم سرخونه زندگیمون این موضوع حل کنم
اصلا تا حالا بهش هیچی نگفتم جالبه که منو تشویق میکنه به نماز ولی خودش نمیخونه
پس ببین دوست داره اما کاهل و تنبله تو این قضیه
با مشاور صحبت کن که خراب نکنی قضیه رو بعدم اگر نماز خوند یه جوری صحبت کن که بهش افتخار میکنی و مرد زندگی هستی و اینا، مردا کلا دوست دارن بهشون افتخار کنی همین ، بگو وقتی نماز میخونی دلم قرص میشه ستون خونم محکمه و از این چیز میزا که زنا زبون میریزن دیگه
هی ایپند دود میکردم قران ایت الکرسی چهار قل میخوندم پرسید چیکار میکنی گفتم تازه اومدیم تو این خونه باید یکاری کنیم فرشته ها در رفت و امد باشن نماز اینا بخونیم بعد گفتم تو مردی اذان بلند بگو تاثیر داره فلان کم کم خوند
اگه از روز اول از شوهرت نپرسیدی که نماز می خوانه یا نه، و اونم هیچی بهت در این زمینه نگفته بوده، خوب معلومه که زیاد برات مهم نبوده؛ پس همین روند فعلی رو ادامه بده. ولی اگه پرسیدی و شوهرت به دروغ بهت گفته نماز می خوانه و الان معلوم شده که تارک صلاته به نظرم هر چه زودتر باهاش تموم کن. چون آدمی که همچین دروغ بزرگ بهت گفته در آیند هم می تونه هر دروغی بهت بگه و نمی شه اصلاً رو هر حرفیش حساب کرد. ولی اگه برات سخته و دوستش داری، پس سعی کن تو زندگی کاری کنی که نمازشو بخوانه لااقل. چون آدم تارک صلاه نحسیش هم خودشو بدبخت می کنه هم اطرافیانشو...