2777
2789
عنوان

همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
چرا پرسیدم جز اولین حزفامون بود گفت میخونم فقط اول وقت نمیخونم

ببین این مساله ای نیست بخوای سریع درستش کنی 

مخصوصا اگر راهتو بد بری کلا زده میشه از نماز 

نخواه هی رو مخش بری و حرف بزنی چون درست نمیشه مخصوصا نماز که دلیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این مساله ای نیست بخوای سریع درستش کنی  مخصوصا اگر راهتو بد بری کلا زده میشه از نماز  ...

اصلا تا حالا بهش هیچی نگفتم

جالبه که منو تشویق می‌کنه به نماز ولی خودش نمیخونه

اصلا تا حالا بهش هیچی نگفتم جالبه که منو تشویق می‌کنه به نماز ولی خودش نمیخونه

پس ببین دوست داره اما کاهل و تنبله تو این قضیه 

با مشاور صحبت کن که خراب نکنی قضیه رو بعدم اگر نماز خوند یه جوری صحبت کن که بهش افتخار میکنی و مرد زندگی هستی و اینا، مردا کلا دوست دارن بهشون افتخار کنی همین ، بگو وقتی نماز میخونی دلم قرص میشه ستون خونم محکمه و از این چیز میزا که زنا زبون میریزن دیگه

بهش چی گفتی اول حرفتو چطوری شروع کردی؟

هی ایپند دود میکردم قران ایت الکرسی چهار قل میخوندم پرسید چیکار میکنی گفتم تازه اومدیم تو این خونه باید یکاری کنیم فرشته ها در رفت و امد باشن نماز اینا بخونیم بعد گفتم تو مردی اذان بلند بگو تاثیر داره فلان کم کم خوند

البته شوهر من قبلا هم میخوند ولی کاهلی میکرد

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اگه از روز اول از شوهرت نپرسیدی که نماز می خوانه یا نه، و اونم هیچی بهت در این زمینه نگفته بوده، خوب معلومه که زیاد برات مهم نبوده؛ پس همین روند فعلی رو ادامه بده. ولی اگه پرسیدی و شوهرت به دروغ بهت گفته نماز می خوانه و الان معلوم شده که تارک صلاته به نظرم هر چه زودتر باهاش تموم کن. چون آدمی که همچین دروغ بزرگ بهت گفته در آیند هم می تونه هر دروغی بهت بگه و نمی شه اصلاً رو هر حرفیش حساب کرد. ولی اگه برات سخته و دوستش داری، پس سعی کن تو زندگی کاری کنی که نمازشو بخوانه لااقل. چون آدم تارک صلاه نحسیش هم خودشو بدبخت می کنه هم اطرافیانشو...