2777
2789
عنوان

خانواد همسر

178 بازدید | 6 پست

راهکارهای کلیدی برای رابطه بهتر با خانواده همسر👇

🔸اصل اول بی برو برگرد، «احترام» است

🔸از تنش، بگو مگو و ثابت کردن خود دوری کنید

🔸در حضور آن ها به همسرتان خیلی احترام بگذارید که خیالشان از بابت رابطه شما دو نفر راحت باشد

🔹از بازی های بیهوده عروس و مادرشوهر و داماد و مادرزن دست بردارید

🔹حدومرز‌ها را مشخص کنید

🔹حس شوخ‌طبعی‌تان را حفظ کنید

♦️اگر حرفی دارید خودتان مستقیما گفتگو کنید؛ بی‌واسطه!

♦️یاد بگیرید که همیشه خونسردی و آرامش‌تان را حفظ کنید

♦️عاقل و بالغ باشید

❣️سخت نگیرید و مهربان باشید

اینایی که گفته برای همه ی رابطه ها مناسبه نه تنها با هانواده شوهر 

ادب و احترام خیلی مهم

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تمام احتراما یکطرفس چی وقتی مستقیم میری ناراحتیتو بهشون میگی درجواب میگن میخاست احترام نذاری چی& ...

احرام نشانه ی ادب شماست نه برای طرف مقابل 

خب بعضی آدمها سمی هستن نباید درگیرشدن بشین

احرام نشانه ی ادب شماست نه برای طرف مقابل  خب بعضی آدمها سمی هستن نباید درگیرشدن بشین

بله متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا نمتونم بی احترامی کنم چون بعدش خودم عذاب وجدان خفم میکنه ولی الان انقدر ازشون دلگیروناراحتم که مادرش پاش شکسته نمتونم خودمو راضی کنم زنگ بزنم بهش هرچقد کلنجار رفتم نتونستم مثل بقیه وقتا بگم ولش کن من گذشت کنم

ومنی که تنهاعروس یه خانواده سمی هستم که جز احترام و محبت بسیارو کشیدن تمام زحماتشون وقتی که تویه خونه بودیم چیزی جز بی احترامی و دعواکردن بامن و دخالت و نمک نشناسیشون برام چیزی نذاشتن..منم بعداز چند سال فهمیدم چطوری باهاشون رفتارکنم.هرچه قدر بیشتر احترام و محبت کنم بهشون از چشمشون بیشتر میفتم