2777
2789
عنوان

شغل مجازی

165 بازدید | 33 پست

سلام بچها من خیلی وقته خاننده خاموشم

خیلی وقتا دیدم بعضیا میگن چه خوب میشد یه شغلی بود تو خونه ما انجام میدادیم گفتم بهتون پیشنهاد بدم کسی خاست ثبت‌نام کنه

کارش تلگرامه کارای تایپو گویندگیو نویسندگیو دایرکترو ادمینو این چیزا دستمزدشم روزانه پرداخت میشه بستگی به تلاش خودتون روزی 200تا500

خودمم چند وقته مشغولم کسی خاست بگه بیشتر بهش معرفی کنم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا همش الکیه 

نه گلم خودم چند وقته مشغولم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
چجوری 

کارش تلگرامه آسونه میشه از پسش برومد

چ شرکتی

باپوک

سایت اصلیش هست که نشون میدع شرکت دارای نماد اعتماد الکترونیکه

عزیزم لطفا بگو چقد وقت آدمو میگیره من دو تابچه دارم ولی دوست دارم خودمم درامد داشته باشم و با چی انج ...

عزیزم

کلاهبرداریه محضه

گولشو نخوری

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
عزیزم لطفا بگو چقد وقت آدمو میگیره من دو تابچه دارم ولی دوست دارم خودمم درامد داشته باشم و با چی انج ...

گوشی عزیزم

ساعت کاری دست خودته