violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 عنوان دلم تنگ شده🙂 133 بازدید | 9 پست ایران نیستم،دلم واسه خانوادم،خاله ام،عمو،...خیلی تنگ شده😩😢😪البته با خانواده اومدیم ولی دلم واسشون خیلی تنگه😞 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻 1402/01/29 | 14:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 میخای من بیام جای تو تو بیای اینجا؟ تعارف نکنااا 🤣😁🙂اینجا خوبه آره،ولی جنوب بودیم،خیلی پیش خانواده بودیم،همیشه دورمون شلوغ بود،اینجا غریبیم،تقریبا🙂 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 کشورش هم خیلی با ایرانیا خوبن،ولی دلم واسه رفیقم خیلیی تنگه 🙂کثافت وقتی پیششم هیچی،الان دل تنگیم..😞 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 اصن کسی اینجا هست😪 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 هستم حالاکدوم کشوری کشور دوست و همسایهعمان😁 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 5141 براچی رفتین برای گردشوتفریح؟ماروهم یادکن البته من ازغربت بدم میادیه خواستگارازمشهدداشتم ردکردم
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 براچی رفتین برای گردشوتفریح؟ماروهم یادکن البته من ازغربت بدم میادیه خواستگارازمشهدداشتم ردکردم نه،واسه زندگی،مهاجرت کردیم🙂 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻