2821
2789
عنوان

ایلتس

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 23 پست
اهان چ خوب پس ت هم خیلی نمونده از کلاسات من تموم کردم کانون رو دو سال پیش ولی الان ب خاطر کنکور یک ...

موفق باشی عزیزم بله چیزی نمونده اما فک کنم نصفی از مطالب از یادم رفته باید دوباره تعیین سطح بدم

در مورد هزینش چیزی میدونیو؟؟ فک کنم حدود ۲۴۵ دلار تا ۲۶۵ دلاره  حدوده ۱۴ میل میشه  یهویی ...

ارهه ایلتس گرون شده

خود ازمونش جدا گرون هس

کلاساشم گرونه

فک کنم ترمی 3 تومن باشه دقیق نمیدونم اصلا

ولی سرچ کنی میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی عزیزم بله چیزی نمونده اما فک کنم نصفی از مطالب از یادم رفته باید دوباره تعیین سطح بدم

همچنینننن. اره زبان خیلی فراره نخونی یادت میره

حالا من ی سری رمان گرفتم 1 هفتس شبا قبل خواب میخونم خیلی خوبه

رماناش مال خود اکسفورده بعد سطح 1 تا 5 داره برای درجه سختی

اگ بخونی خیلی کمکت میکنه ب نظرم

همچنینننن. اره زبان خیلی فراره نخونی یادت میره حالا من ی سری رمان گرفتم 1 هفتس شبا قبل خواب میخونم ...

فعلا ک درگیر کنکورم شدید اما برای بعدش حتنا اینکارو میکنم

ممنون بابت راهنماییت💋❤

ببین B2 یعنی زبانت خوبه، ولی آیلتس فقط سطح زبان نیست. تکنیکای خاص خودش رو داره، مثل مدیریت زمان و جواب دادن درست. منم همین فکر رو می‌کردم، ولی وقتی تو آموزشگاه کلاس رفتم، تازه فهمیدم چقدر جزئیات مهمه.من حضوری رفتم ولی آنلاین هم دارن.تو گوگل بزن آموزشگاه زبان ارس. شمارشم اینه 02144070760