2777
2789
عنوان

اردو مدرسه

245 بازدید | 10 پست

از طرف مدرسه سه روز میبرنمون مشهد دوروز تو راهیم ناهار و شام و هتل سه تومن میگیرن هر جای تفریحی که بریم هزینش با خودمونه

ولی من میگم جای اون با تور بریم با دوستامون دیگه مدیر و معاونی نیست که هی گیر بده بیشترم خوش بگذره هزینشم کمتر در میاد  کدوم بهتره 

صددرصد تور خیلیییی بهتر هست 

ادمای جدید 

مختلط 

بدون معاون و مدیر 

جایی بهتر از مشهد هم میتونید برید

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اگه خانوادت میزارن مجردی بری ک عالیه 

مارو بیست اردیبهشت میخوان ببرن شمال آرایش و لباس عوض کردن و گوشی مجاز نیست 

واسه همین نمیرم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

پونزده سالمونه و من بیشتر به مشهد آشنام 

خب عزیزم نسبت به سنی که داری اردو بهتر هست 

تور رو بذار برای سال اخر 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اگه خانوادت میزارن مجردی بری ک عالیه  مارو بیست اردیبهشت میخوان ببرن شمال آرایش و لباس عوض کرد ...

چون پونزده سالمونه گفتیم با تور بریم که امنیتش بیشتره 

خب عزیزم نسبت به سنی که داری اردو بهتر هست  تور رو بذار برای سال اخر

آخه من سال دیگه هم از این شهر هم از مدرسه میرم مامان بابام مشکلی ندارن ولی خب من میگم بخاطر امنیت بیشتر یکی از بچها مامانشو بیاره

چون پونزده سالمونه گفتیم با تور بریم که امنیتش بیشتره 

خب با تور برین خیلی خوش میگذره 

منم با دوستام قراره بعد کنکور با تور برین کیش عشق و حال 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️