2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از تست زدن فرار می‌کنی؟ از چی می‌ترسی؟

من خودم به شخصه برای درس زیست اونقدرا تست نزدم و بیشتر کتاب درسی رو خوندم و نکاتش رو درآوردم.

ولی برای بقیه‌ی دروس اصلا بدون تست نمی‌تونی جواب بگیری! یادگیری اصلی برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک فقط با تسته، اینکه فقط کتاب رو بخونی هیچ کمکی نمی‌کنه

تست‌ها رو دسته‌بندی کن

وقتی مبحث رو می‌خونی، همون موقع حدود ۱۰-۲۰ تا تست آموزشی بزن تا برات تثبیت بشه.

تست آموزشی تستی هست که تو صرفاً برای یادگیری حل می‌کنی، زمان نداره و نتیجش هم مهم نیست. فقط حلش کن و بعد پاسخ‌نامه رو دقیق بخون

تو مرحله‌ی بعد سعی کن برای همون مبحث تست زمان دار بزنی، زمان اولیت هم برای هر تست حدود ۵ دقیقه در نظر بگیر (باتوجه به سطح خودت ببین چقدر زمان لازمه. اگه حس می‌کنی ۵ دقیقه کمه، یکم بیشترش کن)، بازم توجه خاصی به درصدت نداشته باش و بیشتر برای یادگیری تست بزن.

تو مراحل بعد تایم تست زدنت رو کمتر کن، تا جایی که دیگه توی مرورهات تو یکی دو دقیقه بتونی تست رو حل کنی. تو این مراحل می‌تونی درصد بگیری و خودت رو بسنجی 

اوایل کار که معمولا درصدت اونقدرا بالا نمیره، سعی کن پاسخ‌نامه همه‌ی تست‌ها رو بخونی و نکته‌هاش رو بنویسی. ولی توی تست‌های جمع‌بندی دیگه نیازی به اینکار نیست، فقط پاسخ‌نامه‌ی تست‌هایی که غلط زدی یا بلد نبودی رو بخون.

تحلیل تست خیلی خیلی مهمه، جدی بگیرش💕

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
چرا از تست زدن فرار می‌کنی؟ از چی می‌ترسی؟ من خودم به شخصه برای درس زیست اونقدرا تست نزدم و بیشتر ک ...

مرسی عزیزمممم

الان ک وقتی نیس من چ‌کنم

دیگه الان نمیشه اینایی ک شما میگی انجام داد

میخوام ازمون کار کنم دوستم میگه ازمون بزنی منظورم گزینه دو قلم و ماز و.... هس کاررکنی سوالاشونو در اخرم جامع بزنی 

درصدات کم کم رشد میکنه میکشه بالا

ولی من میگم نه گیز دادم بع کتاب درصورتی ک کتاب هیچی ندارع

مرسی عزیزمممم الان ک وقتی نیس من چ‌کنم دیگه الان نمیشه اینایی ک شما میگی انجام داد میخوام ازمون ک ...

خواهش می‌کنم 💕

نمی‌دونم دقیقا تو چه مرحله‌ای هستی

اگه یه دور تمام درس‌ها رو خوندی

شروع کن کنکور‌ها رو حل کن و سوالاش رو تحلیل کن. آزمونای جامع قلمچی هم بد نیستن.

موج آزمون شیمی و زیست هم به نظر من خوب بود اما نمی‌دونم فرصت می‌کنی حل کنی یا نه

اول تست بزن تا متوجه بشی توی کدوم مباحث مشکل داری، بعد کتاب یا درس‌نامه‌ی اون بخشی که مشکل داری رو بخون.

دیگه فرصت اینکه بخوای کل کتابارو بخونی نداری

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
@vivizak     @پنجره_شاهد_است     میشه کمکم کنید🤝🏻🫶🏻

عزیزم اول از همه ترس و نمیتونم بزار کنار از اینکه درصدات پایین باشه نترس ،ترس دردی رو دوا نیس بشین کتاب درسی رو بخون در حدی که تسلط کافی رو روش داشته باشی و بعدا تست هاشو کار کن و برا خودت تحلیل کن هر چقدر تست بیشتر کار کنی دستت را میوفته و خودت کم کم پیشرفتت رو احساس می‌کنی

تو این دنیا هیچ چیز نشد نداره عزیزم نذار ترس مانع رسیدن به آرزوهات بشه🦋🌱

@be_best   سلام میشه کمکم کنی برای کنکور

جانم..

عزیزم اگه کنکور ۱۴۰۲ منظورته، خب الان دیگه دوره جنعبندی هست واسه کنکوریا و مهم ترین مرحله و بیشترین تاثیر رو درصدای کنکورت.اصلا تست زدن چیزی نیست که ازش بترسی تست آموزشی بزن بعدشم زودتر تست زمان دار رو شروع کن.شاید اولش سخت باشه و درصدت خیلی پایین بیاد ولی درست میشه این طبیعیه.تو این تایم باقی مونده هم دیگه زمانی نیست که تست تالیفی بزنی،پس فقط تست شناسنامه دارو کنکوری بزن.اول آموزشی بزن و تحلیل و پاسخنامه رو بادقت بخون و تحلیل کن.بعدش زمان دار.تو این تایم آزمون محور پیش برو.ینی یه خوندن کلی داشته باش و با آزمون دادن و تست زدن نکات رو یاد بگیر که هم تست وهم نکات رو دربربگیره.اگه دوران جمعبندی رو به خوبی جمع کنی میتونی نتیجه خوبی بگیری عزیزم

موفق باشی 🤍🙏🏻

🦷👩🏻‍⚕️Dental student
جانم.. عزیزم اگه کنکور ۱۴۰۲ منظورته، خب الان دیگه دوره جنعبندی هست واسه کنکوریا و مهم ترین مرحله و ...

مرسی عزیزممم اره همه ام همینو بهم میگن😍🫶🏻

من میگفتم نمیشه با ازمون درصدو بکشی بالا اما انگار همه بچه هایی ک قبول شدن میگن میشه

مرسی عزیزممم اره همه ام همینو بهم میگن😍🫶🏻 من میگفتم نمیشه با ازمون درصدو بکشی بالا اما انگار همه ...

آره حتما میشه .تحلیل آزمون هایی ک میدی خیلی مهمه خیلی.

چندماه دیگه با بهترین رتبه🙏🏻🤍

🦷👩🏻‍⚕️Dental student

شبتون بخیر.اخرش آنقدر گفتیم که قفل شد.چندتا پست اخرتون رو اینجا بذارید بخونم.خیلی خوشحال شدم از آشنایی با شما.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.