2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما گیر یک همسایه مردم آزار افتادیم که سالهاست ما رو مورد آزار خودش قرار میده قبلاً سابقه شکایت داشتیم که با تعهد رضایت گرفتن خلاصه چند وقت پیش از طرف دیوار خونشون به خونه ما یه حفره ایجاد کرد و خسارت زد و حتی یه شی نیز که میلگرد باشه رد کرد خلاصه فیلم داریم ازین قسمت و همسرم شکایت کرده و منتظریم ده روز دیگه جلسه حل اختلافه موضوع شکایت هم که همسرم آسیب به ملک زده که فکر کنم باید تجاوز ب حریم خصوصی و ایجاد رعب و وحشت هم قید میکرد

خدایا خودمو بهت میسپارم
همسرم کمپ باشه میتونم ازش جدابشم ؟ مهریه مو چطوری میتونم بگیرم؟ حضانت بچه مو چجوری بگ یرم؟

این که کمپ باشه نشان دهنده اعتیاد هست . ولی اگر ترک کنه ، مانع وجود شرایط طلاق ه . چون قانونگذار میگه اعتیاد وقتی مجوز طلاقه که مستمر باشه.

حضانت فرزند چه دختر و چه پسر ، تا ۷ سال با مادر هست . از ۷ سال تا زمانی که قدرت تشخیص داشته باشه ، با پدره . از زمانی که خودش تشخیص بده به انتخاب خودش با یکی از والدین خواهد بود . مگر اینکه شما بتونید با همین اعتیاد ، عدم صلاحیتش رو اثبات کنی.

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
ما گیر یک همسایه مردم آزار افتادیم که سالهاست ما رو مورد آزار خودش قرار میده قبلاً سابقه شکایت داشتی ...

الان مشکل شما ، عنوان شکایت ه ؟ ایراد نداره،  جلسه شورا نه ؛ ولی جلسه بازپرسی به بازپرس عناوین جدید رو عنوان کنید . عنوان صحیح تخریب و ورود خسارت هست. چون خودش دارد ملک شما نشده ، عنوان تجاوز یا همون ورود به عنف صدق نمی کنه

بهتر این بود اول تامین دلیل مطرح می کردین و کارشناس میزان خسارت رو تعیین می کرد . الان هم دادیار می فرسته کارشناسی . شورا فقط برای سازش هست

یه مسئله که ب وجود اومد اون روزی که میلگرد رو ازین سوراخ رد کرد از شبش دوباره سر و صداها رو شروع کرده بود ب این صورت که همیشه میکوبه ب یه قسمت از ستون های خونه ما که اونم قبلاً به سوراخ ایجاد کرده اون شب تا سحر که این کار کرد فشار خیلی زیادی از لحاظ روحی روانی ب من وارد کرد تا صبح بیدار بودیم بعدم که همسرم با گوشی منتظر بود اگه اقدامی کرد فیلم بگیره که میلگرد رد کرد زنگ زدیم صد و ده ولی من خیلی حالم بد بود چون باردارم هستم خلاصه بعد اون خوابیدم وقتی بیدار شدم همش یه حس بدی توی یکی از چشمام حس میکردم که من فکر کردم مربوط ب بی خوابی شب قبل هست این ادامه داشت چند روز تا اینکه چند روز بعد متوجه تاری دیدم شدم بازم فکر میکردم از عوارض بارداری دو هفته بعد که وقت دکترم بود گف غیر عادیه و منو ارجاع داد چشم پزشک مشخص شد من دچار سکته چشم شدم و شبکیه م آسیب دیده واقعا چند وقته اونقدر دنبال مشکلم بودم فراموش کرده بودم این اتفاق از اون روز شروع شده حالا می‌خوام بدونم میتونم خودم از این آقا شکایت کنم میشه ثابت کرد یا وقت دادگاه شکایتی کردیم برم و اینا رو بگم چون در حالت عادی من فشار بالا نداشتم ولی استرس بالا موجب افزایش فشار خون و یکی از دلایل سکته چشم هست

خدایا خودمو بهت میسپارم
بهتر این بود اول تامین دلیل مطرح می کردین و کارشناس میزان خسارت رو تعیین می کرد . الان هم دادیار می ...

بله کارشناس اومد و وقتی دید گفت این فراتر از آسیب ملکی هست 

درسته وارد نشده و وقتی میلگرد رد کرده تو اتاق ما از کجا معلوم نمیخواسته دوربین هم رد کنه مثال عرض میکنم یا اگه بچه من تو اتاق بود آسیب میدید اتاق ما حریم خصوصی ما حساب میشه 

در ضمن من ماه های قبل شاهد دارم که نصف شب شروع ب کوبیدن ب ستون کرد چون مهمان داشتم

خدایا خودمو بهت میسپارم
الان مشکل شما ، عنوان شکایت ه ؟ ایراد نداره،  جلسه شورا نه ؛ ولی جلسه بازپرسی به بازپرس عناوین ...

من فقط می‌خوام بدونم برم جداگانه شکایت کنم یا چه مدارکی لازمه مثلا گواهی پزشک لازمه یا جای دیگه باید برم البته منتظر جواب آزمایشم که مشخص بشه دلیلش ولی من مطمئنم اون فشاری که اون روز برمن وارد شد باعث این اتفاق شد که الان اونقدر وضعیتم اورژانسیه که درمان نکنم ممکنه کامل بیناییم از دست بره از طرفی بارداری باعث میشه بعضی دکترا بگن اثر بد می‌ذاره رو بچه

خدایا خودمو بهت میسپارم
یه مسئله که ب وجود اومد اون روزی که میلگرد رو ازین سوراخ رد کرد از شبش دوباره سر و صداها رو شروع کرد ...

موضوع چشم شما ؛ ارتباطی به شکایت قبلی نداره . شما جدا گانه شکایت کنید تا ارجاع بشید به پزشک قانونی و تاریخ دقیق مشکل شما مشخص بشه . اما راجع به ملک فقط همون شکایت کافیه . جلسه دادسرا به دادیار کتبا" عناوین جدید جرم رو اعلام کنید

من فقط می‌خوام بدونم برم جداگانه شکایت کنم یا چه مدارکی لازمه مثلا گواهی پزشک لازمه یا جای دیگه باید ...

اول شکایت کنید . و داخل شکایت تقاضای ارجاع به پزشک قانونی کنید . بعد بهتون نامه میدن و شما میرین پزشک قانونی . حتما وکیل شکایت رو تنظیم کنه

همسرم کمپ باشه میتونم ازش جدابشم ؟ مهریه مو چطوری میتونم بگیرم؟ حضانت بچه مو چجوری بگ یرم؟

برای مهریه برو دفتر خونه ای که عقد کردی .