monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4535 عنوان مشاوره طلاق 76 بازدید | 8 پست امروز مشاوره بودم کلانتریو گفتم ک نمیخامش دلایلشم گفتم هالا چی میشه؟ مرحله بعد؟ شماره اونم نوشتن فک کنم میخان ک اونم بیاد مشاوره درسته؟ چقد عقاب خوردیه کارای دادگاه برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1402/01/29 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4535 عصاب* برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4535 کلانتری چرا رفتی؟ اونجا اصلا ربطی به طلاق نداره نمیدونم والا از کلانتری زنگ زدن ک پوشه بیار و فتوکپی کارت ملی و راجب علت طلاق پرسید و اینکه میخای برگردی بهش دوسش داری یا نه و اینا سیوال کرد برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
هانی41 عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 5128 نمیدونم والا از کلانتری زنگ زدن ک پوشه بیار و فتوکپی کارت ملی و راجب علت طلاق پرسید و ا ... مگه پزشک قانونی رفتی؟
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4535 مگه پزشک قانونی رفتی؟ ن نرفتم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4535 خب چطور شد کلانتری بهت زنگ زد ؟ همینجوری که نمیشه شکایت کردم ک طلاق بگیریم مهریمو اجرا گذاشتم رفتیم واس نفقه دادگاه بعد چن روز زنگ زدن ک شکایت کردی از همسرت پوشه و کپی کارت ملی بیارو بیا کلانتری با کپی سند ازدواجت رفتم اونجا پیش ی خانومی اونم از علت پرسیدو اینکه دوسشداری یا ن برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
هانی41 عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 5128 شکایت کردم ک طلاق بگیریم مهریمو اجرا گذاشتم رفتیم واس نفقه دادگاه بعد چن روز زنگ زدن ک ... عجیبه برام .تا حالا نشنیده بودم اینطوری باشه .معمولا اول میفرستن مشاوره .بعد مشاوره نامه میده که با هم نمیسازن .بعد شکایت و دادگاه و..