2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باز دوباره کامل توضیح دادم😢🤣۲۴م گودووو ذوقتو قربون🥲🥲💋 چخبر از خودت برام بگو وا با طاها چیز ...

مهسا باید عکس بدی وگرنه ته موسه پاره کمبه خا؟😂😂😂

هیچی والا هستیمممم نه پا نمیده بیاد😂😂😂😂

قهر بودم دو روز باهاش تازه دارم شل میکنم🦦

مهسا بفهمستمه شه رل قبلی جا صحبت کرده🙂🙂مره هم دروغ باته،چت ره بدیمه باته مه رفق زنا هسته

دیمه دیوانه بیمه

چت هاره مسه راهی هکرده بدیمه چیز مهمی نیه

هی گوته بخدا گی بخردمه،اصلا مه دل وه جا صاف نوونه دیگ اعتماد ندارمه🥲

متاهل ❤️💍

مهسا باید عکس بدی وگرنه ته موسه پاره کمبه خا؟😂😂😂 هیچی والا هستیمممم نه پا نمیده بیاد😂😂😂😂 قه ...

قول نمیدم ولی سعی میکنم😂

اییی جدییییی😒😒😒😒اصلا چ لزومی داش رابطه ایی ک تموم شده بود و ادم جدیدی تو زندگیش هس اینکارو بکنه😒😒

شل ندیااا حالا حالاها شل نده بزار بفهمه دنیا دس کیه

قشنگ بل به گه بخردن دکفه تره دروغ به این بزرگی ک هم بوته 

الله و اکبر از دس این مردای هول 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
قول نمیدم ولی سعی میکنم😂 اییی جدییییی😒😒😒😒اصلا چ لزومی داش رابطه ایی ک تموم شده بود و ادم جدیدی ...

باتمه اسا اتا گی بخردی،مره چه دروغ بزویی

باته بترسیمه دونستمه ته قهر کردی😑😑

کیجا وره باته برو بیرون بوریم با شه قدیمی رفقا و این گیخاریا

عا مه موس بسوته😂💔

متاهل ❤️💍

باتمه اسا اتا گی بخردی،مره چه دروغ بزویی باته بترسیمه دونستمه ته قهر کردی😑😑 کیجا وره باته ب ...

عاکیجا چنه پرو وه کثافد 

حالا حالا با طاها قهر باش بفهمه ک دیگ از این غلطا نکنه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره گیخارسگ بییرم کیجا مار ره ….😈😂

کیجاعه مار شی هاده😂

😂 تو چخبررر

هیچ خاهر سلامتی امن و امان

مشغول تدارکات عروسیو این داستانام من دیگ جز این خبری ندارم😅