2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔😔😭

76 بازدید | 9 پست

داشتم کمدو تمیز میکردم. لباسا وست لحافی که پارسال وقتی باردار بودم خریده بودم. انقدر ذوق داشتم ک همون. روزای اول بارداری. لباس خریدم براش. ولی خدا منو لایق مادر بودن ندونست تو 14 هفته ازم گرفتش 😭 الان ماه سوم اقداممه ولی باردار نشدم. همش حس میکنم خدا دیگ ب من بچه نمیده. چون بچه ی قبلی رو خودم سقطش کردم ب سندروم داون مبتلا بود. .  همش تو فکرم اینه ک من اون طفل معصومو سقط کردم خدا منو دیگ لایق مادر شدن نمیدونه😭😭😭

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

اتفاقا خوب کاری کردی سقط کردی بچه ناقص گناه داره بیاد تو دنیا هم پدرمادر اذیت میشدن هم خودش پس ناراحت نباش انشاله خدا یه بچه سالم بهت میده نا امید نباش خدا از مادر به بندگانش مهربانتره

اتفاقا خوب کاری کردی سقط کردی بچه ناقص گناه داره بیاد تو دنیا هم پدرمادر اذیت میشدن هم خودش پس ناراح ...

ممنون عزیزم. انشالله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا از این فکرا نکن 

می‌دونی ک هرچی بیشتر دید منفی داشته باشی و بهش فکر کنی همون برات اتفاق میوفته 

حتما ب چیزای خوب و مثبت فکر کن و بگو ک ماه آینده حتما خدا دامن منم سبز می‌کنه و نه ماه بعد ی کپل میزاره تو بغلم ک منم واسه مامانای دیگ ک مثل خودم هستن خدا بهشون ی کپل بده انقد شیطونی کنه ک خسته بشید 

بعد اینکه عزیزم حتما حکمتی هستش حتما ی چیز می‌دونه خدا

مطمئنن از اون بالایی هرچی بخوای بهت میده حالا چ زود چ دیر 

اگ هم مشکلی مالی ندارید ببینید مشکل از کدومتونه بعد دنبال راه درمانش باشید بازم اگه جواب نداد میتونید رحم اجاره ای کنید و بچه از پرورشگاه ب فرزندی قبول کنید ک زندگی ی بچه رو نجات میدین و پدر مادردارش میکنید 

سرآخر دعا میکنم هیچکس حسرت مادر شدن یا پدر شدن تو دلش نمونه

عشقم هرچی از خدا میخوای بت بده😍🥲

اصلا از این فکرا نکن  می‌دونی ک هرچی بیشتر دید منفی داشته باشی و بهش فکر کنی همون برات اتفاق م ...

عزیزم مرسی از حرفای خوبت. خیلی ارومم کردی😍😍😍😘😘

این حس مزخرفتم لطفاً خواهش میکنم ازت بزار کنار خونه نمون ک از این فکرا کنی خودتو سرگرم یچی کن 

حالا یا باشگاه برو یا سرکار یا تو خونه آهنگ پلی کن تو تی وی برقص واسه خودت یا با دوستات کال کن 

ممنون عزیزم. انشالله 

باور کن بچه داری انقد سخته که بچه دارم شدی یروزی دلت تنگ میشه برا این روزات پس بیخودی نگرانی و استرس نداشته باش به امید خدا بچه دارم میشی از دستش کلافم میشی روزی ده بار از دستش جیغت میره تو هوا 😉

باور کن بچه داری انقد سخته که بچه دارم شدی یروزی دلت تنگ میشه برا این روزات پس بیخودی نگرانی و استرس ...

میدونم بچه داری سخته منکه. 14 هفته بارداری رو تجربه کردم بدترین روزارو میگذروندم. شبو روز در حال بالا اوردن بودم.  زخم داشتم عفونت داشتم جفتم پایین بود. ولی امید داشتم ک ب خاطر بچم تحمل کنم. روزای اخر ک متوجه شدم. مشکل داره. از تموم دنیا بریدم 😔