2777
2789
عنوان

میشه بیاین

75 بازدید | 17 پست

تاپیک قبلم خیلی دلم شکسته یکم دلداریم بدین لطفا بهتون نیاز دارم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم چی شده 

بازم پریود شدم دلم نی نی میخواد میشه تاپیک قبلم رو بخونی

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
 شوهر داری 

😆😆😆😆با اینکه خیلی ناراحت بودم ولی خندیدم آخه دختر خوب مگه مرغم که بودن شوهر تخم بزارم 

مرغا به تنهایی تخم میزارن ولی خب  بدون ن*ت*فه ولی تو همونم نمیتونی ک

اره والا اونم نمیشه آره شوهر دارم اتفاقا الان میگفت تو چرا حامله نمیشی منم گفتم منکه سالمم از کجا بدونم اونم بکم دلداری داد گفت چند ماه صبر کن نشد بارم میریم دکتر

اره والا اونم نمیشه آره شوهر دارم اتفاقا الان میگفت تو چرا حامله نمیشی منم گفتم منکه سالمم از کجا بد ...

حالا امتحان کنن  رعایت کنن خدتو تقویت کن  اونم همینجور تقویتش کن. کمراتون بچسبونن   انشالله به زودی بار دار میشی 

حالا امتحان کنن  رعایت کنن خدتو تقویت کن  اونم همینجور تقویتش کن. کمراتون بچسبونن  &n ...

ببخشید چی رو امتحان کنم

شانستون برای. بچه دار شدن عزیزم😐😐😐

اهان من قاط زدم ببخشید دیگه همش در حال امتحانیم خدا خودش بده